HET CREËREN VAN ULTIEME VRIJHEID IN TIJDEN VAN BEPERKTE MOGELIJKHEDEN

Tijdens de wereldwijde pandemie – COVID-19 – bundelen DJI, Kamera Express en Snowplanners hun krachten in een unieke samenwerking en tonen ze de wereld hun kijk op vrijheid.

Het is een onbetwistbaar feit dat onze dagelijkse routine in ons werk-, reis- en sportactiviteiten de laatste tijd enorm worden beperkt. Wij kunnen niet anders dan erkennen dat dit ook ons ​​gevoel van vrijheid beïnvloedt. Miljoenen Gamechangers, Daredevils, Peakers, Changemakers, Wintersportfreaks en Creatives worden op dit moment geconfronteerd met beperkingen, waardoor hun speeltuin ernstig wordt verkleind of ingeperkt, of toch niet?

Ondanks deze onzekere tijden geloven wij dat mensen altijd op zoek zullen gaan naar hun vrijheid. Er bestaat nu geen betere manier om de wereld het ultieme gevoel van vrijheid te laten zien, met de juiste uitrusting, op de mooiste plekken die de wereld ons te bieden heeft, zonder enig vorm van grenzen of beperkingen, aldus DJI, Kamera Express en Snowplanners. Om exact deze reden slaan DJI, Kamera Express en Snowplanners de handen ineen en lanceren zij op 01 februari tot en met 31 maart ’21 een digitale campagne: #FreezeYourFreedom.

Alex Timmer, CEO en oprichter Snowplanners;

Met deze campagne willen we iedereen uitdagen om hun Peakexperience (piekervaringen), dié ultieme prestatie, gevoel of ervaring van onbeperkte vrijheid te delen. En aangezien het bij Snowplanners helemaal draait om het creëren van de ultieme ervaring in de sneeuw, is de mogelijkheid om juist nu de krachten te bundelen met zowel DJI als Kamera Express dé perfecte kans om onze horizon te verbreden.

Deze Peakexperience werd oorspronkelijk door Maslow (1970) beschreven als ‘moment van het hoogste geluk en vervulling’. Volgens Maslow werken deze piekervaringen verheffend en veranderen zij de persoonlijkheid: er komt creatieve energie vrij, het benadrukt de betekenis en de waarde van het bestaan, het geeft doelgerichtheid aan het individu en een gevoel van verbondenheid, het verandert iemand definitief in een beter mens.

De hoogste pieken geven gevoelens van grenzeloze vrijheid, waarbij deze ervaringen worden versterkt door diepe, intense gevoelens van vrijheid, passie, en het ervaren van de overweldigende schoonheid van de natuur.

 

Al eerder dit jaar werd er door DJI, Kamera Express en Snowplanners nagedacht over een nieuwe, innovatieve maar bovenal creatieve manier van samenwerking. Het concept van #FreezeYourFreedom is uiteindelijk in november 2020 geboren. Deze samenwerking zal onze fans & followers in staat stellen hun peakexperience; hét ultieme gevoel van vrijheid te delen met de rest van de wereld, ondanks alle onbekende en soms buitengewone uitdagingen die deze pandemie voor ons allemaal heeft veroorzaakt.

OVER #FreezeYourFreedom

  • Lancering op 01 februari, met een looptijd 2 maanden, tot en met 31 maart 2021
  • Een social media campagne met diverse premium gear offerings en promoties
  • Met een special online #FreezeYourFreedom actiepagina
  • Een wekelijks wisselend foto- en video thema 
  • Online gamification-elementen; o.a. het winnen van DJI Gear aan de hand van een foto & video wedstrijd
    ( a.d.h.v. het week thema zijn er weekwinnaars welke zullen strijden in de laatste week, tijdens “Battle of the Best”, voor de hoofdprijs: een DJI Mavic MINI2 Drone
  • DJI-product recensies, reviews en premium aanbiedingen
  • Unieke persoonlijke verhalen en content

Voor meer informtie over #FreezeYourFreedom, neem gerust contact op met Alex Timmer, Snowplanners B.V.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief