Een huisstijl ontwerpen doe je zo!

Een goed ontwerp is meer dan een mooi plaatje. Een goede ontwerper levert vormgeving af waarmee je uit de voeten kunt. Kleuren die altijd kloppen en vormen die er op elk medium strak uitzien. Zowel je presentatie in Powerpoint als de visitekaartjes die je weggeeft, stralen de kwaliteit uit waar jouw bedrijf voor staat.

De meeste ondernemers hebben wel een goede doe-het-zelver in hun netwerk. Zo’n creatieve buurvrouw of neef die handig is met de computer en best een aardig ontwerp kan leveren voor de bedrijfsbrochure.

Maar ‘best aardig’ is vaak niet genoeg. En dan kan het zomaar gebeuren dat je duurbetaalde drukwerk, dankzij een verkeerde kleuropbouw, zo bij het oud papier kan. Een goed ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, het zit ook technisch perfect in elkaar. Daardoor ziet het er altijd uit zoals je het bedoeld had. Het geheim van die perfectie zit ‘m in de juiste kleurinformatie én de juiste opbouw.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...
  • Martine10 schreef:

    Een huisstijl ontwerpen is hetzelfde als een href=”https://www.goldiesreclame.nl/categorieen/huisstijl”>huisstijlvoor een website maken. Webdesign als het ware. Je bent zelf voor een huisstijl van een website veel flexibeler dan bij een normale huisstijl ontwerpen. Wordt het niet een tijd dat de huisstijl juist begint bij de website i.p van bij een huisstijl!!!

  • Martine10 schreef:

    Een huisstijl ontwerpen voor een bedrijf is zo goed als hetzelfde als een huisstijl ontwerpen voor een websit. Het ontwikkelen van een huisstijl voor een website is makkelijker dan een huisstijl ontwerpen voor een bedrijf. Dit is omdat je flexibeler kunt zijn met het ontwerpen van een huisstijl voor een website dan voor een bedrijf.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.brandhero.nl/

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign Eindhoven Trouwceremonie Prachtig trouwen Huisstijl Huisstijl ontwerpen Logo ontwerpen Webdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief