5 tips voor effectieve autobelettering.

5 tips voor effectieve autobelettering.
Autobelettering is tegenwoordig populairder dan ooit. Om zo veel mogelijk naamsbekendheid te realiseren is het belangrijk om autobelettering te kiezen die goed aansluit op jouw business. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk is binnen een oogopslag. Dit kan door diverse kleuren, uw bedrijfslogo, een pakkende afbeelding of een krachtige tekst. Hieronder geven we 5 tips om rekening te houden als je wilt opvallen met autobelettering.

 1. Kort en krachtig
  Zorg dat de boodschap die je wilt overbrengen kort en krachtig is en aansluit op de doelgroep die jouw bedrijf wilt aanspreken. Belangrijk om te vermelden is de naam, het logo, de specialiteit(en), het adres, het telefoonnummer en eventueel e-mailadres of website. Je moet rekening houden dat mensen in het verkeer niet de mogelijkheid hebben om veel tekst op jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen te lezen. Denk daarom goed na over de boodschap en hou het kort.

 

 1. Gebruik altijd een duidelijk lettertype
  Het is niet aan te raden om moeilijk leesbare lettertypes te verwerken in de autobelettering. Let er dus altijd op dat het lettertype duidelijk te lezen is zonder veel inspanning. Ook de grootte van de letter speelt hierbij een rol. Mocht je in je huisstijl ook gebruik maken van een sierletter. Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Maar gebruik dan een sierletter die toch zonder moeite te lezen is in een korte tijd. Ook is het aan te raden om de sierletters alleen te gebruiken voor quotes en niet voor belangrijke gegevens. Je wilt natuurlijk snellezen niet belemmeren.
 1. Zorg ervoor dat de belettering past bij de huisstijl
  Een passende huisstijl ontwerpen vereist de nodige kennis. Het is voor een organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare huisstijl terug te vinden is. Dit geldt dus ook voor de autobelettering. De vormen en teksten die gebruikt worden tijdens het ontwerpproces kun je ook goed gebruiken voor de autobelettering. Ook een heldere afbeelding valt hieronder zodat men niet hoeft te lezen om te weten wat het bedrijf nu eigenlijk doet. Kijk hier voor meer huisstijl voorbeelden.
 1. Vermeld de activiteit van je bedrijf
  Zoals hierboven uitgelegd moet je voor je autobelettering kiezen wat de belangrijkste informatie is die over moet komen bij de mensen die jouw auto zien. Vaak is van de bedrijfsnaam niet af te leiden wat voor bedrijf het precies is. Vermeld daarom minimaal één activiteit.
 1. Kleuren
  Veel auto’s die gebruikt worden voor autobelettering hebben een neutrale kleur. Hier is elke kleur aan toe te voegen. Mocht je gebruik maken van een bedrijfsauto met een opvallende kleur? Besteed dan veel aandacht aan het ontwerp zodat het geen mensen afschrikt. Maak ook gebruik van signaalkleuren! Hierdoor vallen de bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of vrachtwagens direct op. Onder signaalkleuren vallen (fel)rood, (fel)oranje, (fel)groen etc.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...
 • Martine10 schreef:

  Bent u op zoek naar effectieve autobelettering Eindhoven? Dan bent u bij Goldies Reclame aan het juiste adres. We willen graag ons eerst verdiepen in de klant en zijn doelgroep en wat zijn doelen zijn voordat we aan de slag gaan met een ontwerp. Wij weten wat wel en niet werkt, welke trends er spelen op het gebied van belettering. Ook voor andere huisstijl uitingen of huisstijl ontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we je ook helpen met de juiste raambelettering Eindhoven. Ben je nieuwsgierig en wil je zien hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan snel contact op met Goldies Reclame in Eindhoven! Bekijk hier ook onze huisstijl voorbeelden.

 • Martine10 schreef:

  Op zoek naar een goedeautobelettering Eindhoven? Dan is Brand Hero de partner voor u. Voordat wij aan de slag gaan met een ontwerp horen wij graag wat visie is en wensen zijn. Wij zijn goed op de hoogte over de laatste trends in het beletteren van auto’s. Ook voor andere huisstijl uitingen of huisstijl ontwerpen bent u bij Brand Hero aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de juiste raambelettering Eindhoven. Wil je graag weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met Brand Hero in Eindhoven! Bekijk hier alvast een voorproefje van onze huisstijl voorbeelden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.brandhero.nl/

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign Eindhoven Trouwceremonie Prachtig trouwen Huisstijl Huisstijl ontwerpen Logo ontwerpen Webdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief