De Liberiser website en de CMS demo zijn live!

Eindelijk live!

De demo van het Liberiser CMS (Content Management Systeem) en Liberiser.com zijn live! 

Liberiser.com

Met het live gaan van http://Liberiser.com en de Liberiser demo is er een nieuwe periode aangebroken voor de organisatie. Op de website is alle informatie te vinden over het CMS, haar mogelijkheden en de teamleden van de organisatie. De prijzen staan ook op de website weergegeven. Liberiser werkt met verschillende abonnementsvormen. Zo is er een passend abonnement te vinden voor iedere organisatie, van klein tot groot. Het aanvragen van een offerte is dan ook snel gerealiseerd. Het Liberiser team schrijft ook blogs. Praktische informatie, inspiratie en tips zijn de onderwerpen. De blogs hebben als doel van toegevoegde waarde zijn voor de online wereld. 

De Liberiser demo

Via de website kan er ook een eigen CMS demo worden aangevraagd. De demo geldt als introductie op het complete CMS. Door een demo aan te vragen kan er 30 dagen gratis worden getest. 

Voor meer informatie

 

Voor alle informatie is http://liberiser.com de aangewezen plaats. Een eigen demo-account aanvragen kan via: http://Liberiser.com/demo-aanvragen

 

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Daniël Gelderman

http://Liberiser.com

Liberiser is het CMS waar je als creatieveling op zit te wachten. Ongekende vrijheid in een makkelijk te gebruiken CMS. Bekende beloftes, maar nog nooit op deze wijze ingevuld. Zonder vast contract, bieden wij u alleen mogelijkheden. Opgebouwd om werk uit handen te nemen in implementatie & beheer vanuit ervaring met tientallen tevreden klanten. Blijvend up to date en met plezier te gebruiken. Kort samengevat: Liberiser, de vrijheid om te overtreffen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief