Hoe ga ik te werk bij het maken van een mooi webdesign?

Een website is natuurlijk in deze tijd ook al snel verouderd. Dus ook de techniek is om de zoveel jaar aan vervanging toe. Maar waar begin je mee? Het eerste wat je doet is voor jezelf even opsommen waar het in de vorige website aan ontbrak. Je hebt zeker wel een aantal klanten die je ooit ergens op hebben gewezen. Wat werkt er niet optimaal aan je WordPress website? Ga hiermee aan de slag en zorg voor een 2.0 versie. Als je de techniek hebt behandeld ga je over naar het design. Wellicht heb je een nieuwe huisstijl of wil je gewoon een fris uiterlijk. Kleuren zijn heel belangrijk bij het maken van een website. Een kleur kan namelijk de klant beinvloeden en zorgen voor meer of minder verkoop. Maak gebruik van grote plaatjes, heldere pagina’s en vergeet ook de SEO teksten niet. Website maken tegenwoordig veel gebruik van grote afbeeldingen. Ook een call-to-action knop mag niet ontbreken. Deze staat vaak onderaan de pagina met ‘contact’ of ‘vraag offerte’ aan. Mijn advies is om deze altijd blauw of oranje te maken op deze manier valt de button goed op en kunnen bezoekers je makkelijk bereiken.
Heb je geen verstand van webdesign laat het dan over aan een professional. Let daarbij wel op waar je zelf actief bent want webdesign uit Amsterdam is toch weer anders dan webdesign Eindhoven. Een webdesignbureau of een reclamebureau kan je goed helpen bij het realiseren van een mooi en sterk webdesign. Dit kan ook voor een betaalbarte prijs meteen budget website.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...
  • Martine10 schreef:

    We kennen het allemaal wel. Je hebt een verouderde WordPress website en je wilt heel graag een nieuwe en betere versie online hebben staan. Tegenwoordig is het helemaal in om een responsive webdesign te hebben. Responsive webdesign is dat de website meeschaalt met de grote van de schermen. Omdat veel mensen op hun telefoon en desktop de website bezoeken moet dit natuurlijk wel optimaal zijn. Dit kan ook voor een betaalbarte prijs meteen budget website.

  • Martine10 schreef:

    Je hebt het vast zelf al wel eens meegemaakt., een verouderde WordPress website Maar toch wil je graag een nieuwe versie online hebben staat. Vandaag de dag is het een must om een responsive webdesign te hebben. Responsive betekend dat je website mee schaalt op alle beeldschermformaten. Zeker omdat vandaag de dag iedereen websites bezoek via hun telefoon.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.brandhero.nl/

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign Eindhoven Trouwceremonie Prachtig trouwen Huisstijl Huisstijl ontwerpen Logo ontwerpen Webdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief