Artikel Schrijven

Artikelen Schrijven: 6 Tips

Een goed artikel schrijven en deze op de juiste manier inzetten is een krachtig instrument voor uw dienst of website. Maak hierbij gebruik van zoekwoorden en zinnen die van toepassing zijn op jouw vakgebied. Als je weet wat de essentiële zoekwoorden voor jouw zijn, dan dient u deze te verwerken in uw artikelen.

Het schrijven van een goed artikel brengt levenslange resultaten in SEO. Alle artikelen die je schrijft worden opgeslagen en gearchiveerd in de verschillende zoekmachines. Dit betekent dat al jouw artikelen altijd door iedereen kunnen worden gelezen en dit kan te allen tijde verkeer naar je website opleveren.

Tips voor het schrijven van artikelen:

  1. Begin met een pakkende titel. Veel bezoekers lezen alleen de titel en tussenkoppen. De koppen moeten de inhoud dus goed weergeven en uitnodigen tot verder lezen.
  2. Zorg voor goede links in uw artikel. Link gerelateerde zoekwoorden naar desbetreffende pagina’s van je websitel. Dit draagt bij aan goede posities van jouw website in de zoekmachine.
  3. Plaats afbeeldingen. Een goede afbeelding zegt meer dan 1000 woorden.
  4. Spam je artikel niet met keywords. Schrijf je artikel voor de bezoeker en niet voor de zoekmachine.
  5. Nodig uit tot het delen van je artikel. Zorg dat je artikel de moeite waard is om door mensen gedeeld te worden in hun eigen netwerk. Hiermee verzamel je links naar je artikel, welke bijdragen aan bezoekers en linkwaarde.
  6. Schrijf kort. Lezers op internet zijn lui. Ze scannen een paar regels en staat er niet tussen wat ze zoeken dat zijn ze weg. Schrijf korte alinea’s, gebruik bullets en opsommingtekens.

Plaats hier: direct jouw artikel pro voor slechts € 4,99 op het nr. 1 platform voor artikel marketing.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief