Artikel Plaatsen – Maximale exposure met afbeeldingen, SEO links en geplaatst op homepage

Wilt u met uw website, dienst of product de  maximale exposure. Plaats dan voor een artikel op Artikel Marketing. U heeft de keuze uit:

Gratis Publicatie: 
Gratis plaatsing van het bericht direct op de site van artikel marketing

Publicatie Pro: Voor slechts € 4,99,-
Maximale exposure; uw artikel wordt direct op de homepage geplaatst (Ruim 2.5oo bezoekers per maand), u heeft de keuze om uw artikel in verschillende categorieën te plaatsen en tevens heeft u de mogelijkheid om uw tekst op te maken en links te plaatsen met de tekst editor.
Voordelen Pubicatie Pro:

  • Uw bericht wordt prominent op de homepage en in max. 5 categorieën weergegeven
  • De mogelijkheid om een afbeelding bij uw bericht te plaatsen
  • De mogelijkheid om uw tekst op te maken en links te plaatsen
Werkwijze

Registreer u eerst om een betaald of gratis artikel te plaatsen: Registeren
Heeft u al een account, log dan hier in: Inloggen
  1. Schrijf een uniek artikel over uw product of dienst. Zorg dat dit artikel een goede titel krijgt. Bij voorkeur een titel waarin uw belangrijkste zoekwoord is verwerkt.
  2. Dit artikel plaats u dan hier: https://artikel-marketing.com/schrijf-persbericht Selecteer hier de optie ‘publicatie pro‘ en betaal direct eenvoudig via Ideal (Zodra u betaald heeft kunt u links en plaatjes verwerken in uw artikel)
 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief