Tritel – Fieber wordt hallo, ICT oplossingen voor het MKB

Alkmaar, 6 februari 2020
Zakelijke ICT aanbieder Tritel – Fieber maakt vandaag bekend verder te gaan onder de ​naam hallo, ICT oplossingen voor het MKB.

hallo, is in de afgelopen jaren, mede door enkele overnames, uitgegroeid tot een landelijke aanbieder van IT en telecomdiensten en één van de grotere aanbieders van de online werkplek. hallo, wil de logische ICT partner zijn voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Zij kunnen bij hallo, terecht voor geïntegreerde IT- en telecomdiensten. Met een focus op een optimale klantbeleving en handige online tooling, biedt hallo, vanuit 6 kantoren oplossingen die voor de gebruiker werken in plaats van andersom.

Directeur Barry Wissink vertelt: “Met hallo, ICT oplossingen voor het MKB werken we met nog meer inspiratie aan het eenvoudig maken van ICT, en dragen we bij aan de productiviteit en digitale transformatie bij onze klanten. De naam hallo, past goed bij wat we voor onze klanten willen zijn: sympathiek, toegankelijk, en deskundig. En dat dit echt werkt blijkt wel uit de tevredenheid van onze klanten, met een NPS-score van +61.”

De introductie van de nieuwe naam wordt ondersteund met een landelijke campagne in februari en maart op radio, outdoor en online. Daarnaast is een sponsorcontract met voetbalclub AZ afgesloten.

Over hallo,

Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk interneten veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.

Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast heeft het bedrijf regiokantoren in Brabant, Friesland en Flevoland. Kijk voor meer informatie op hallo.eu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fieber

Fieber

https://hallo.eu

Fieber is zakelijk internet, telefonie en clouddiensten leverancier. Grote oplossingen voor kleine ondernemingen! Fieber is anders dan andere ICT providers. We willen verrassen met gebruiksgemak, een uitstekende service en de mogelijkheid om als klant zoveel mogelijk zelf te regelen. Verrassen, versimpelen en zelf regelen staan dus voorop.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief