FotoOpHout.nl introduceert foto op bamboe

Het bedrijf FotoOpHout.nl, gevestigd in het Friese Kollum, is marktleider op het gebied van foto op houtproducten. FotoOpHout.nl is samen met haar zusterondernemingen genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2015.  Afgelopen maand heeft het bedrijf een nieuw product op de markt gebracht: je eigen foto op een bamboeblok.

De fotografie- en interieurtrend van 2015

Een foto op bamboe is vier centimeter dik en wordt daardoor ook wel een bamboeblok genoemd. Door de dikte van het materiaal blijft de foto rechtop staan en is het geschikt voor op een kast of in de vensterbank.

Prachtige structuur en duurzaam product

Sinds de komst van digitale fotografie is het mogelijk je foto’s op verschillende materialen te laten afdrukken. Vanuit de klant ontstond steeds meer behoefte aan variatie in deze materialen. FotoOpHout.nl is daarom op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden en producten. Na uitvoerig testen is gekozen voor bamboe, omdat dit de foto een prachtige structuur geeft en het gebruik van bamboe duurzaam is. Bovendien heeft de foto op bamboe van FotoOpHout.nl een authentieke uitstraling doordat de foto er op wordt geprint. Deze uitstraling is uniek; andere aanbieders plakken namelijk de foto op het bamboe.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

De kwaliteit van de fotoproducten van FotoOpHout.nl heeft al jarenlang de hoogste prioriteit. Niet voor niets zijn de producten van het innovatieve bedrijf als beste beoordeeld door Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond. Naast veel particuliere klanten kunnen FotoOpHout.nl, onderdeel van CanvasCompany, ook duizenden professionele fotografen en wederverkopers tot hun vaste klantenbestand rekenen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sarah Huiskamp

http://www.fotocadeau.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief