Waterpijp Tabak

Waterpijp Tabak - berichtafbeelding

Waterpijp tabak

Waterpijp tabak is tabak wat gebruikt wordt voor het roken van een waterpijp. Tabak wat voor waterpijp gebruikt wordt wordt ook wel ´´Shisha´´ of ´´Fruittabak´´ genoemd. De tabak bevat meestal altijd 0,05% nicotine en 0,0% teer. 
 

Smaken waterpijp tabak
Waterpijp tabak is verkrijgbaar in vele verschillende smaken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Dubbel Appel, Druif, Mango, Mint, Citroen, Drop, Kaneel, Witte perzik, Pina colada en zo’n beetje elke andere smaak die je zou kunnen bedenken. De geur van de tabak is zeer sterk en van een afstand is al duidelijk welke smaak tabak het is. 

Soorten merken waterpijp tabak 
Waterpijp tabak is bovendien verkrijgbaar in verschillende merken en soorten. Zo heb je extreem natte tabakssoorten die extra lang smaak blijven afgeven tijdens het roken. Maar je hebt ook meer drogere traditionelere soorten waterpijp tabak. Deze soorten zijn bijvoorbeeld te herkennen aan de wat grovere ”cut” van de tabak. Nakhla tabak is hier een goed voorbeeld van. 
Voorbeelden van bekende merken waterpijp tabak: AL Fakher, Nakhla, Nakhla Mizo, Desli Muri, Fantasia, Ayam Zaman, Starbuzz, Social Smoke, Hookah-Hookah, Hydro, AL Waha en nog veel meer. 

Waterpijp tabakskop prepareren
Elke soort waterpijp tabak moet op een andere manier ”gepacked” worden in het tabakskopje. Ook het aantal kooltjes wat je gaat gebruiken en de verhitting van de tabak verschilt per soort tabak wat je gebruikt. Dit wordt in waterpijp termen ”heat management” genoemd en dit zorgt ervoor dat de waterpijp tabak geen scherpe smaak gaat krijgen! Erg belangrijk dus om een heerlijke zuivere smaak te krijgen.

Waterpijp tabak moet smeulen!
Waterpijp tabak dient niet te verbranden! Dit is een misvatting die door velen gemaakt wordt. Dit zorgt er dan ook voor dat waterpijp tabak met sigaretten vergeleken kan worden maar dat is verkeerd. Waterpijp tabak dient alleen te worden verhit. Het stukje folie papier zorgt ervoor dat de tabak en de kolen niet direct met elkaar in contact komen. Daarnaast moet je waterpijp tabak tot net onder de rand vullen zodat de tabak niet aanbrand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sherrief

Sherrief

http://premium-hookahs.nl

Premium-Hookahs - Dé Specialist in waterpijpen, Waterpijp tabak en Toebehoren!Bij ons koop je niet alleen de áller beste Waterpijp producten maar wij proberen ook de gehele waterpijp beleving van Waterpijp rokers te verbeteren! En dat doen we door de beste Waterpijp tips voor te schotelen, Waterpijp How-To's, Waterpijp nieuwtjes en andere Waterpijp informatie en kennis aan Waterpijp rokers over te dragen!

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief