Twiglers premium partner vernieuwde NUwerk.nl

nuwerk-sanoma-2

De compleet vernieuwde versie van NUwerk.nl is in de lucht en heeft een prominente plek binnen NU.nl gekregen. Dankzij de medewerking van een aantal premium partners, waaronder Twiglers, en de content driven marketing zal dit platform een grote groep (latent) werkzoekenden aanspreken. Potentiële sollicitanten van vandaag willen zelf de regie in handen houden, maar wel kunnen kiezen uit concreet aanbod. En dit is precies wat NUwerk.nl aanbiedt.

Als premium partner kan Twiglers via dit enorm grote kanaal ook meer traffic genereren voor haar klanten en kandidaten. “Het mooie is dat we deze hoge conversie kunnen meenemen en tegelijkertijd ons principe van ‘no cure, no pay’ in ere kunnen houden. Hiermee bereiken onze klanten in de volle breedte nog sneller hun specifieke doelgroep”, aldus Managing Director Arjan Elbers. “NU.nl is met dagelijks meer dan 2,1 miljoen uniek bereik het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Een betrouwbaar merk, objectief en overzichtelijk, waar vooral mensen die actief in het beroepsleven staan gebruik van maken om op de hoogte te blijven van de actualiteiten.”

De marktpositie van het digitale nieuwsmerk speelt natuurlijk een rol bij het partnership, maar de gelijkwaardigheid in visie en professionaliteit hebben toch echt de doorslag gegeven. “De neutraliteit van NUwerk.nl als trafficleverancier waarderen wij zeer. Een kandidaat krijgt absoluut geen dubbele vacatures te zien, kiest zelf het sollicitatiekanaal waarin hij solliciteert en krijgt uitsluitend relevante content te zien die hem informeert en verder helpt.” Voor de Bossche organisatie zijn doelgerichte dienstverlening, persoonlijke aandacht, efficiency en transparantie eveneens belangrijke pijlers. Vandaar dat Twiglers werkt met een goed doordachte infrastructuur van sterke niches en sitemanagers die alles op alles om een kandidaat te helpen. De samenwerking met NUwerk.nl zal deze werkwijze verder versterken.

“Zoals Charles Darwin ooit heeft geconstateerd: het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente; het is het soort dat het beste reageert op veranderingen. En dat is de onderscheidende kracht van zowel NUwerk.nl als Twiglers. We anticiperen snel en adequaat op dat waar de markt om vraagt.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief