Snel veel sollicitanten nodig?

Mede dankzij de aantrekkende economie en dalende werkloosheid is de arbeidsmarkt weer volop in beweging. Zodanig zelfs, dat de strijd om talent weer opleeft en heviger wordt dan ooit. Werkgevers moeten kleur bekennen en zich onderscheiden van concurrenten. In dit kader is employer branding een cruciaal sleutelwoord. Werving en selectie gebeurt daarom ook steeds meer via een eigen recruitmentsite. Twiglers kan klanten daarbij helpen door binnen 72 uur een professionele (tijdelijke) werken-bij site te lanceren.

Veel HR-professionals maken zich zorgen of ze straks nog wel de juiste mensen in huis hebben. Ontstaat er een tekort aan personeel met specialistische vaardigheden, zijn straks medewerkers nodig met andere competenties en welke impact heeft de vergrijzing? De visie op arbeid verandert. Werving en selectie staat niet voor niets voor het eerst sinds jaren weer in de top 5 van HR-prioriteiten.

Snel veel sollicitanten
Wanneer snel veel sollicitanten nodig zijn om op korte termijn een reeks vacatures ingevuld te krijgen, biedt Twiglers uitkomst. De specialist in proactief (online) recruitment kan voor klanten binnen 72 uur een professionele werken-bij site lanceren. Onder eigen domeinnaam en in eigen huisstijl!

Crown Uitzendgroep geeft deze werken-bij site een dikke negen als rapportcijfer. Het uitzendbureau maakte hier gebruik van voor het aantrekken van voornamelijk productiemedewerkers in Veghel en Oss. Danielle’s reactie: “De vacaturesite is voor recruiters eenvoudig hanteerbaar en bovendien erg snel. De site heeft ons in vier maanden tijd een massa kandidaten opgeleverd. Ik heb dit als zeer positief ervaren.”

hoge traffic
Het nieuwe recruitmenttool van Twiglers is snel en efficiënt vanwege onder meer de hoge traffic. Ander belangrijk pluspunt is dat de HR-professional en ict-afdeling zelf niets hoeven te implementeren en zich gewoon kunnen blijven focussen op hun core business. Er zijn geen opstartkosten en Twiglers ondersteunt op het gebied van zowel traffic als begeleiding van vacatures en campagnes.

Puur voor zolang nodig beschikt de klant over een eigen professionele werken-bij site, inclusief traffic. Voor één vast bedrag per maand (€ 995,- excl. btw). Ideaal voor projectrecruitment!

Twiglers onderscheidt zich dan ook vooral van andere aanbieders omdat de persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staat. Hiermee worden snellere en betere resultaten behaald. Als klant krijgt u dus echt waar voor uw geld. Mooier dan dit wordt het niet!

Twiglers.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief