Pranic Healing Marathon in Amsterdam

AMSTERDAM – Vrijdag 15 augustus staat er de hele dag een team van Pranic Healing therapeuten voor u klaar om u kosteloos te helpen uw gezondheidsklachten en stress te verminderen. Iedereen is welkom voor een persoonlijke behandeling en/of een ontspannende meditatie in Centrum de Roos.

 

De behandelingen die aangeboden worden zijn Pranic Healing behandelingen. Pranic Healing is een alternatieve geneeswijze die zich sinds 1987 razendsnel
wereldwijd verspreid heeft. Pranic Healing is een methode waarbij geen
aanraking plaatsvindt. U gaat zitten en binnen 30 minuten kunt u zelf het
resultaat ervaren.

Voorbeelden van te behandelen gezondheidsklachten zijn: Vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn, astma, depressie en stress. Na een behandeling ervaren mensen vaak meer energie, meer innerlijke rust en zitten mensen lekkerder in hun vel.

Deze Pranic Healing Marathon is op vrijdag 15 augustus 2014, in Centrum de Roos aan de P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam en kosteloos toegankelijk voor iedereen, donaties zijn welkom. Alle winst van de dag gaat naar de Amsterdamse
Voedselbank. De gehele dag van 10.00 – 22.00 staat het team klaar voor persoonlijke behandelingen. Aanmelden hoeft niet, maar als u zich opgeeft via www.pranichealing.nl, bent u verzekerd van een plaats.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief