Heupfles met je naam

Wow, wat een gaaf cadeau! Die reactie kan je zeker verwachten als je deze heupfles van RVS en PU leer cadeau geeft. Geef deze zakflacon als verrassing aan je getuigen, vriendengroep of verras je jarige neef met dit gepersonaliseerde geschenk.

“Wat is er leuker dan een gepersonaliseerde veldfles cadeau krijgen?”

Het perfecte cadeau voor je vrienden! De mooi afgewerkte heupfles is gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS en PU leer. Met de zakflacon kan je gemakkelijk je favoriete whiskey, smerigste wodka of andere sterke drank meenemen. De fles heeft een eenvoudig draaidop en past comfortabel in je achterzak.

Het is een geweldig geschenk voor je getuigen (best man), neef die net 18 jaar is geworden, een collega die een echte whiskey liefhebber is of koop de drank-/heupfles met je eigen naam.

Op de website kan je kiezen uit verschillende designs of laat ons gewoon de naam/tekst laseren zonder patroon om de tekst heen.

Lengte: 9,3 cm
Dikte: 2 cm
Inhoud: 180 ml  

Bestel de veldfles met je naam:
Naamkado > heupfles-leer-met-naam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pim Bottenberg

Pim Bottenberg

http://www.naamkado.nl

Naamkado heeft ene groot assortiment aan naamproducten. Oftewel gepersonaliseerde cadeau's. Van hout, RVS, kunsstof of metaal. Leuke geschenken voor je een verjaardagsfeest, bruiloft, housewarming etc.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief