Feestelijke opening Leemans Schoenen Hoofddorp

Na de verhuizing en de grote verbouwing vindt van 3 tot en met 5 maart de feestelijke opening plaats van Leemans Schoenen in Hoofddorp (Marktlaan 116 in winkelcentrum Vier Meren). Profiteer o.a. van korting, geniet van lekkere hapjes en drankjes en ontvang één van de 200 goodiebags!

Korting & feestelijkheden
Klanten ontvangen tijdens de feestelijke opening van Leemans Schoenen Hoofddorp maar liefst 20% korting op nieuwe collectie (members zelfs 25% korting) en 10% korting op reeds afgeprijsde artikelen. Behoort u tot de eerste 200 klanten die aan aankoop doet bij Leemans Schoenen ontvangt u een rijk gevulde goodiebag. Daarnaast staat er op 4 maart van 10:00 tot 13:00 een make-up- en haarstylist van Kinky Kappers in de winkel, en krijgt u op 3 en 4 maart gratis stijladvies van SOGNO damesmode. Stijl je schoenen af met  Dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje, in het nieuwe Leemans Schoenen interieur.

Het nieuwe winkelconcept
Leemans Schoenen is in haar winkel in Hoofddorp van start gegaan met een geheel nieuw concept, bedacht door ontwerper Danny Andriessen in samenwerking met John Witte. Het interieur van de nieuwe winkel zorgt voor een waar woonkamer-effect. Dit om meer beleving bij Leemans Hoofddorp te creëren. Klanten kunnen bijvoorbeeld lekker even plaatsnemen op één van de zachte banken om uit te rusten van het winkelen. Mede dankzij Storelogic, die de meubels op maat heeft gemaakt, en Karwei Hoofddorp, is de inrichting van de nieuwe winkel helemaal compleet.

Kwaliteit, service en comfort bij Leemans
Leemans Schoenen is een al ruim 120 jaar oud familiebedrijf, gerund door broers Jacques en Simon Leemans. Het bedrijf biedt een ruime collectie A-merken, waarbij de waarden kwaliteit, service en comfort voorop staan. Denk hierbij aan goede materialen zoals echt leer en speciaal ontwikkelde technologieën in de zolen. Naast schoenen voor dames en heren in hele en halve lengtematen, biedt Leemans Schoenen ook verschillende breedtematen en schoenen met een uitneembaar voetbed.

Kom de schoenen van Leemans gerust bekijken, tijdens de feestelijke opening van Leemans Schoenen Hoofddorp van 3 maart tot en met 5 maart. Openingstijden van Leemans Schoenen Hoofddorp zijn te vinden op Leemansschoenen.nl.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Leemans Schoenen

Leemans Schoenen

http://leemansschoenen.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief