EEN STERK TOOL OM SNEL EN SUCCESVOL TE RECRUITEN

“De Werken-bij site van The Next Crowd krijgt van mij een dikke negen”, aldus Danielle Eradus van Crown Uitzendgroep. Crown Uitzendgroep maakt voor de derde keer tijdelijk gebruik van deze professionele wervingssite voor het aantrekken van voornamelijk productiemedewerkers. “Ik heb de Werken-bij site als zeer positief ervaren. De site is voor recruiters eenvoudig hanteerbaar en een groot voordeel is dat hij erg snel is. Verder heeft de vacaturesite ons binnen vier maanden een massa kandidaten opgeleverd.”

Vraag en aanbod in de arbeidsmarkt zijn nooit gelijk. Innovatie versnelt, oude vacatureprofielen verdwijnen en nieuwe vacatures worden sneller dan ooit gecreëerd. De 24-uurs economie manifesteert zich en sollicitanten zijn de komende jaren alleen nog maar mobiel georiënteerd. Duidelijke propositie, transparantie en snelheid zullen de kernwoorden vormen voor succesvolle online recruitmentcampagnes.

“Ondanks het feit dat wij binnen SPIE een eigen jobsite hebben, lukte het niet om voldoende sollicitanten aan te trekken. Reden hiervoor was dat de sollicitatieprocedure te omslachtig was en onze vacatures ondergesneeuwd raakte vanwege de vele vacatures die wij binnen SPIE hebben”, vertelt Wim Kroon, Unit Manager van SPIE Industry Services. “Sinds begin mei is de tijdelijke Werken-bij site van The Next Crowd actief voor de vacatures die wij hebben op het gebied van machineonderhoud en machinebouw. In een tijdsbestek van drie maanden hebben wij meer dan 200 sollicitaties mogen ontvangen en dit heeft al geresulteerd in de aanname van meerdere techneuten. Dit is een bijzonder mooi resultaat in een markt met een enorme schaarste aan goede techneuten voor machineonderhoud en machinebouw.”

The Next Crowd heeft zich dan ook ten doel gesteld alle directe werkgevers en intermediairs structureel te ondersteunen met het fenomeen ‘Recruitment on demand’. Snel succesvol recruiten met je eigen employer brand, waar en wanneer dat nodig is en direct stoppen wanneer de wervingsdoelen zijn behaald. “Dat kan met ons nieuwe online product. We leveren binnen 72 uur een professionele Werken-bij site – afgestemd op de huisstijl van de klant – met de focus en prioriteit op conversie, op snelle instroom van nieuwe, geschikte kandidaten. Onze marketeers bieden doorlopend zowel traffic- als marketingsupport. Met de beste kennis, techniek en online marketing laten we organisaties groeien”, legt Managing Director Arjan Elbers uit.

The Next Crowd hanteert geen opstartkosten. Het all-in abonnement voor de Werken-bij site bedraagt 995,- euro (excl. BTW) per maand. Dit vaste bedrag is inclusief ontwerp, lancering, traffic- en marketingsupport, gedurende de periode dat de site online staat. Wanneer het wervingsproject is afgerond, gaat de stekker uit de site en worden de facturen stopgezet. Boost your recruitment on demand!

 

The Next Crowd, een spin-off van Twiglers, heeft alert geanticipeerd op de marktvraag naar nieuwe, flexibele en snelle manieren voor online werving. Hiervoor is een sterk tool ontwikkeld, waarin product en dienst samengaan in één abonnementsvorm: de tijdelijke Werken-bij site. Vanwege de snelle groei gaat The Next Crowd vanaf 1 september 2018 volledig zelfstandig opereren vanuit een nieuw kantoor aan de Eindhovensebaan 7H in Nederweert, telefoon 085 044 9444.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief