Een baan die je op je lijf geschreven is én een startbonus!

Twiglers-groep

Het aantal werknemers dat van baan wil wisselen, is het laatste jaar verdubbeld: van 7 procent begin 2016 naar 13 procent begin 2017. Mensen zijn niet direct ontevreden, maar kijken wel meer om zich heen. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders met een betaalde baan een carrièreswitch overweegt. Ben jij een van hen, dan kan Twiglers je niet alleen helpen bij het vinden van je droombaan, je ontvangt ook nog eens een startbonus zodra het contract met je nieuwe werkgever is getekend!

Het vertrouwen in de arbeidsmarkt neemt toe dankzij de aantrekkende economie en dalende werkloosheid. De markt is weer volop in beweging en zelfs de visie op werk verandert. De voldoening van ons werk wordt belangrijker dan de baan zelf, vast en flex komen steeds dichter tot elkaar en functieprofielen worden anders. We ontwikkelen andere normen en waarden omtrent carrière maken en financiële veiligheid. Zekerheden maken meer en meer plaats voor de vrijheid om je eigen individuele weg te zoeken.

carrièreswitch

Wil jij ook graag een nieuwe richting inslaan en ben je klaar voor een uitdagende carrièreswitch? Wacht dan niet te lang, want de huidige dynamiek biedt je volop kansen. Plaats gratis je cv op de site Twiglers.nl, Nederlands leukste en meest eigenwijze online vacaturenetwerk.

Sinds september zijn tienduizenden vacatures uitgezet over de infrastructuur van maar liefst 49 relevante niche vacaturesites. En iedere week komen daar nieuwe vacatures bij. Wars van de gebakken lucht van traditionele online werving, ligt bij Twiglers de focus op jou als werkzoekende.

specifieke niches
Je wordt zeker niet overspoeld met duizenden niet-relevante functies, maar kunt gericht zoeken naar banen die jou interesseren en die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen. Zo kun je filteren op de gewenste locatie, functie en op trefwoorden binnen de specifieke niches (categorieën).

Maar Twiglers doet meer voor jou! De organisatie weet immers wat ze waard is en heeft persoonlijke aandacht, dienstverlening en transparantie hoog in het vaandel staan. Vanuit die overtuiging kun jij, net als alle werkzoekenden, rekenen op goede begeleiding. Zo mag je contracten en concurrentiebedingen gratis juridisch laten checken.

startbonus
Dus fris je linkedIn en facebook profielen op, zorg dat je cv er gelikt uitziet en laat je door Twiglers begeleiden bij het vinden van je droombaan. Je ontvangt zelfs een beloning van €350,- als je via Twiglers aan de slag gaat. Je krijgt dan namelijk een tegoedbon die je naar eigen keuze kunt besteden bij onder meer een van de volgende webshops: Coolblue, Bol.com, en Holland Casino. Mooier dan dit wordt het niet!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief