Dental Expo 2018

Volgende week gaat de Dental Expo Nederland 2018 van start! Op stand F136 is AllSens weer te vinden met geursystemen voor tandartspraktijken.


De Zaluti Ambiance Aroma’s werken kalmerend en neutraliserend


Iedereen kent de geur van een tandartspraktijk en meestal is de associatie daaraan niet altijd even positief. Het kan een ongemakkelijk en soms zelfs angstig gevoel opwekken. Vooral die minuten die dan eerst nog in de wachtkamer dienen te worden doorgebracht lijken dan een eeuwigheid te duren.

AllSens heeft speciaal voor praktijken aroma’s en geursystemen ontwikkeld, die bijdragen aan een ontspannen en aangename sfeer in de praktijk. Ons reukorgaan is een van de belangrijkste zintuigen waardoor onze stemming wordt bepaald. Toch staat bij veel praktijken de visuele uitstraling op nummer één. Terwijl een aangenaam aroma juist voor stressvermindering kan zorgen. Met dat gegeven speelt AllSens in op de behoeften van klanten die een praktijk bezoeken.

“Geurbeleving maakt het voor de patiënt, zowel als de behandelend arts een aangename omgeving.”

Dental Clinics Maastricht is een praktijk die al sinds 2012 geurbeleving inzet. De geursystemen worden ingezet in de wachtkamers op de begande grond en de eerste verdieping. Vaak zijn dit relatief kleine ruimtes. Om die reden is gekozen voor een Zaluti Air: 2 wandmodel met Zaluti Controller.

Dit geursysteem bespaart vloerruimte doordat het aan de wand kan worden bevestigd. Ten tweede zorgt de Zaluti Controller ervoor, dat het geursysteem zeer fijn afgesteld kan worden. De openingstijden kunnen worden ingesteld, maar ook kan de geurintensiteit laag worden ingesteld voor kleine ruimtes. Een ideaal geursysteem voor tandartspraktijken!

De Dental Expo vindt plaats op 8, 9 en 10 maart in de RAI Amsterdam.

Komt u ook? Via onderstaande link kunt u zich kosteloos registreren als bezoekers. U bent van harte welkom op stand F136.

Registeren

Bent u van plan om geurbeleving toe te passen binnen uw praktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie of bij ons in het Experience Center in Oosterhout. Uiteraard staan wij u ook graag te woord tijdens de Dental Expo.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.allsens.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Arnold van Ommeren

http://www.allsens.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief