de partij die het betalen voor wervingsadvertenties om zeep helpt

Vijf ondernemers, fanatiek in de wereld van onlinewerving, delen de visie dat een andere approach nodig is. Samen werken ze een briljant plan uit, met als gevolg dat de bedrijven in 2015 fuseren. Binnen deze nieuwe organisatie is een team van helden aangenomen, de techniek klaargestoomd, zijn de details verder uitgewerkt en de messen geslepen. Met trots is in september 2016 dan ook Twiglers gelanceerd; de Coolblue van werk.

Iedere uitzender of detacheerder kent het bekende recept. Elke vacaturesite is wel zo’n beetje de beste en grootste van het land. En toch vind je bij de één vacatures uit 2012 en kun je bij de ander ook terecht voor auto’s en vakanties. Alles verloopt via het traditionele businessmodel “post & pray”. De gebakken lucht van huidig online wervend Nederland. No more!

Verandering van spijs doet eten, dus Twiglers gaat het anders doen: it’s a dirty job, but somebody has to do it! In het creëren van de formule is één gezamenlijke hardcore held gevonden. Iemand die van top tot teen is bestudeerd en meteen is gebombardeerd tot “Royal Flush”. En laat dit nu net een partij zijn die helemaal niet in online werving zit: Coolblue!

Denken in tevreden consumenten, sterke niches en de beste service van de wereld. Alles voor een glimlach, dan snap je het spel! Dat is ook Twiglers’ filosofie, maar dan op het gebied van online werving. Werkzoekenden worden niet bestookt met duizenden niet-relevante functies. Wat heeft een timmerman aan een vacature voor banketbakker en een verpleger aan een baan als docent? Inderdaad, helemaal niets! Daarom werkt Twiglers, net als de winkelformule in consumentenelektronica, met relevante kleine en middelgrote niche vacaturesites.

Vanuit het Brabantse Den Bosch runt Twiglers zo’n 45 serieuze niche vacaturesites, elk in hun eigen sector, waaronder techniek, ict, zorg, overheid, marketing, bouw en retail. In tegenstelling tot elke andere vacaturesite staan de communicatielijnen continu open en deze helden doen daar daadwerkelijk ook iets mee. Twiglers organiseert de werving, de klant de selectie en de factuur wordt pas verstuurd als de vacature is ingevuld! Mooier dan dit wordt het niet!

www.twiglers.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief