Nodes opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Monstar Lab, de Aziatische marktleider op het gebied van digitale productontwikkeling, heeft een merendeel aan aandelen bemachtigd van Nodes. Deze acquisitie wordt dan ook direct opgevolgd met een aanzienlijke investering in de directe groei van Nodes. Dit is dan ook direct terug te zien in de opening van een nieuwe vestiging in Amsterdam.

Amsterdam – De slimme keuze voor een Europese uitbreiding

De investering maakt onderdeel uit van de visie die Monstar Lab heeft om een globaal leidende digitale ontwikkelaar te worden. Als Aziatische marktleider is Europa dan ook een voor de hand liggende keuze. Na een uitgebreid onderzoek in de Europese markt waar meer dan 50 verschillende ontwikkelaars zijn bezocht is de uiteindelijke keuze gevallen op Nodes. Dit heeft niet alleen te maken de indrukwekkende prestaties die Nodes heeft geleverd door de jaren heen en met de uitgebreide portfolio, ook is gekeken naar het eco-systeem van de software en app-development waar Amsterdam en Nederland zo bekend om staan.

Nieuwe markten aanboren met Nodes

Nodes is in 2008 opgericht door Daniel Højris Bæk en Andreas Green Rasmussen. Sindsdien zijn ze één van de leidende bedrijven op het gebied van app-development. Het bedrijf heeft zich snel uit weten bouwen met ruim 80 medewerkers op voorheen 3 locaties: London, Copenhagen en Aarhus. Amsterdam is dan ook een logische nieuwe stap. De ambitie om nieuwe markten aan te boren is niet nieuw voor Nodes. Zij zijn al als een van de weinige bedrijven succesvol in een leidende positie binnen een hoogst competitieve markt.

Over Nodes

Nodes is een app ontwikkelaar die gespecialiseerd is in het maken van complexe apps op enterprise niveau. Deze apps worden ontwikkeld met oog op uitstekende gebruikservaring zonder compromissen. Het team bestaat uit 80 gepassioneerde ontwikkelaars, designers en mobiele adviseurs op verschillende locaties in Europa. Nodes ontwikkelt al apps sinds 2008.

Over Monstar Lab

Monstar Kab is de marktleider op het gebied van digitale ontwikkelingen in de Aziatische regio met meer dan 700 medewerkers. Deze werken in vestigingen in Japan, China, de Filipijnen, Bangladesh, Vietnam en Singapore. Tevens heeft het bedrijf een kantoor in San Francisco in Amerika.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mark Pedersen

https://www.nodesagency.com/nl/

App ontwikkelaar

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief