Glazen grafmonument als ultieme herinnering

In deze moeilijke tijd van Covid-19 is het beleven van een uitvaart anders dan voorheen. Tijdens deze intieme belevenis denkt u er nog niet over na. Maar overweeg eens een glazen grafmonument.

In de loop der jaren is het beeld op de begraafplaats veel veranderd. Begin de twintigste eeuw waren het veelal grauwe en sobere grafstenen. Plekken voor mensen die gecremeerd werden zijn er niet, simpelweg om dat dit nog helemaal niet bestond, dit is pas in 1968 in de wet opgenomen.

Rond deze tijd begonnen grafmonumenten ook steeds kleurrijker te worden. De grauwe stenen worden ingeruild voor kiezelstenen en bloemperkjes. Wanneer we dan richting de jaren ’90 gaan, zien we steeds meer natuursteen en andere kleuren.

Begin de eenentwintigste eeuw is het bedrijf Artiverre opgericht uit Baarn. Een bedrijf wat zich specialiseert in glazen grafmonumenten. Het beeld op de begraafplaatsen veranderd wederom. Niet enkel een grafmonument wordt kleurrijk.

Wanneer we op de begraafplaats van Baarn richting een grafmonument lopen wat door Artiverre is ontwikkeld valt hij gelijk op tussen de rest van de grafmonumenten. Door de invalshoek van de zon geeft het doorschijnende geheel van het glas een bijzonder effect.

Nabestaanden zijn ook tevreden over het resultaat. “Wij wilden graag iets unieks, onze zoon was bijzonder in ons leven. Een kleurrijk persoon, wat we nu terug kunnen laten komen in dit glazen grafmonument.”

Wanneer u dus op zoek bent naar iets anders dan de conventionele grafmonumenten, bedenk dan dat er meer mogelijkheden bestaan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Luc Blokhuis

https://www.onsquare.nl

OnSquare is een bedrijf wat zich specialiseerd in SEO en het beheren van websites.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief