Zomers genieten in uw eigen tuin

Genieten van uw eigen zwembad tijdens de warme zomermaanden. Hiervoor hoeft u geen miljonair te zijn. Met de zwembaden van Intex is verkoeling voor iedereen bereikbaar. De zwembaden van Intex zijn aantrekkelijk geprijsd en daarnaast ook nog eens snel en simpel op te zetten. Voor iedere tuin zijn er mogelijkheden.

De zwembaden van Intex gaan van klein kinderbadje tot megagroot opzetbad van bijna 10 meter. Het assortiment van klein naar groot:

Kinderzwembadjes

De badjes voor de allerkleinste zijn vaak opblaasbaar en voorzien van vrolijke kleuren en prints. Sommige hebben zelfs een schaduwdakje of glijbaan. Geschikt voor de leeftijd van enkele maanden tot 6 jaar.

Opblaas zwembaden

De kleinere zwembaden zijn vaak opblaasbare zwembaden. Gemakkelijk om op te zetten, tot een grootte van wel 549 cm doorsnede. Naast de standaard opblaasbaden heeft Intex ook de Easy Set zwembaden. De opblaasbare ring maakt dat dit zwembad, zoals de naam al zegt, zeer eenvoudig zijn om op te zetten.

Zwembaden met een frame

Ook de zwembaden met een frame worden geleverd in verschillende maten. In het algemeen zijn de grotere opzetbaden voorzien van een frame. Voor de kleinere tuin zijn er de Intex Metal Frame zwembaden, tot een grootte van 366 cm doorsnede. Voor de grotere tuin kunt u kiezen voor de Metal Frame en Ultra Frame zwembaden van Intex. Deze gaan tot een grootte van wel bijna 10 meter.

En voor de echte levengenieters zijn er natuurlijk ook de opblaasbare spa’s van Intex. Met de Bubble Spa of Jet Spa heeft u een wellness aan huis. Kortom afkoelen en genieten begint op de website van zwembadexpress.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

J Gruteke

http://www.zwembadexpress.nl

Zwembadexpress.nl is dé webshop voor tuin zwembaden. U vindt bij ons opblaaszwembaden, opzetbaden en opblaasbare spa's van bekende merken voor scherpe prijzen. Of het nu gaat om een klein kinderbadje, een intex Bubble Spa of een super groot Intex Ultraframe opzetbad

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief