Werkgever bezuinigt niet op kerstpakketten

Ondanks de recessie wordt er niet bezuinigd op kerstpakketten. De werkgevers vinden het onverdeeld belangrijk hun medewerkers te bedanken voor de inspanning van het afgelopen jaar. Dat schrijft Lex van den Bosch van Allgifts.nl. 

Dit komt volgens hem mede doordat er steeds meer inspanning van de werknemers gevraagd wordt en daar geen of zeer geringe salaris verhogingen tegenover staan. Wel zijn de pakketten wat minder uitbundig. Waar voorheen meer gekeken werd naar gadgets en hebbedingentjes wordt het pakket nu meer voorzien van werkelijk bruikbare artikelen. Vaak een combinatie van food en non food producten die goed op elkaar aansluiten. De kado- en keuzebonnen nemen iets aan populariteit af. 

Laat bedankje
Wel is overduidelijk dat de werkgever zijn aankoop van de kerstpakketten uitstelt. Waar het vroeger gebruikelijk was hier in augustus – september al mee te beginnen, grotere concerns al zelfs soms in april, zijn nu de bestellingen in oktober en november pas op gang gekomen. Ook zijn er werkgevers die nu nog een passend geschenk zoeken voor hun medewerkers en relaties. Voor sommige leveranciers van kerstpakketten is het lastig om op het laatst nog aan deze vraag te voldoen. Enerzijds omdat ze op deze korte termijn de bestelling niet op tijd bij de klant kunnen hebben en anderzijds omdat ze door de voorraden heen zijn. Het is duidelijk dat de leveranciers voorzichtiger hebben ingekocht om niet met grote voorraden te blijven zitten. Toch blijft er in de laatste week voor de kerst nog genoeg te kiezen om medewerkers en relaties te bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Allgifts.nl

Allgifts.nl

http://www.allgifts.nl

Allgifts.nl is dé zoekmachine én leverancier voor al uw onbedrukte en bedrukte relatiegeschenken. Zo beschikken wij over een enorm groot assortiment aan promotieartikelen zoals:relatiegeschenkengiftsreclame artikelengadgetsgive aways en andere premiums. Ons handige zoeksysteem maakt het mogelijk om eenvoudig een product op kleur en budget te zoeken en door het zeer grote assortiment vindt u altijd een passend relatiegeschenk. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een relatiegeschenk volledig naar eigen wens te laten produceren. Daarnaast geen lange offerte en procedures. U kunt namelijk online de prijs voor onbedrukte en bedrukte relatiegeschenken berekenen. U kunt relatiegeschenken bedrukken met een logo of een andere opdruk. De relatiegeschenken met logo worden vaak ingezet als reclame artikel of give-away. Vooral bij een hoge oplage leveren wij zeer goedkope relatiegeschenken. Bekijk hier onze relatiegeschenkenblog. Bestel online op Allgifts.nl, allerelatiegeschenken razendsnel!

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief