Seminar wereldwijd beschikbaar door Periscope

Op vrijdag 12 juni heeft Wendy Vos van Trittico het derde en laatste seminar gegeven van het drieluik ‘Pitch Perfect’ seminars. Het laatste seminar heeft een primeur op het gebied van coaching seminars. Het hele seminar was te volgen via de Periscope App.

Op drie los van elkaar te volgen seminars zijn diverse facetten van een goede pitch behandeld, zoals interactie, non-verbale communicatie en daadkrachtig presenteren.

Periscope is een app voor de smartphone waarmee live videobeelden uitgezonden kunnen worden en direct te volgen zijn voor geïnteresseerden. Naast dat iedereen met de app mee kan kijken, is er ook een mogelijkheid tot interactie. De kijkers kunnen door middel van tekstberichtjes reageren op de uitzending. Iedereen die meekijkt krijgt deze berichten en kunnen dus de hele seminar volgen. Het is mogelijk om via internet van over de hele wereld mee te kijken met het seminar of hierop te reageren.

Volgens Wendy Vos, oprichter van Trittico, is Periscope een ware verrijking voor de seminars. ‘Onlangs heb ik een seminar gegeven in Amsterdam. Daar heb ik ook delen uitgezonden via Periscope. Een van de kijkers van de Periscope stream heeft door middel van de App contact gelegd met een van de deelnemers van het seminar. Zo is het duidelijk te zien wat de kracht kan zijn van een live stream tijdens dergelijke evenementen’.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sjors Stuurman

http://www.trittico.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief