Trends voor in de tuin 2018

Wil jij jouw tuin ook klaar stomen voor de zomer, maar dan wel in de nieuwste trends? Lees dan verder, wij lichten de nieuwste trends voor in de tuin in dit artikel uit. Allereerst is het een trend om je tuin tot een heerlijke rustige plek om te toveren. Een mooie veranda komt hier ook mooi van pas om een heerlijk ontspannen plekje te creeëren. Denk aan veel groen zodat je niet meer merkt als je bijvoorbeeld midden in de stad woont. Denk aan loungesets waar je lekker op kan ontspannen. Wat verder een trend is in de tuin is de Meditarrane sfeer. Denk aan leuke cactussen of bamboe meubels voor in de tuin. We zien bij deze trend ook veel natuurlijke materialen terugkomen om het feestje compleet te maken.

Pastelkleurige veranda’s
Qua kleuren zien we veel pastel terugkomen in de tuin. Deze kleuren geven je tuin een mooie frisse uitstraling. Als je dit combineert met wat groen geeft dit een mooi effect weg. Een veranda is hier ook op zijn plek. Zie je jezelf al heerlijk ontspannen op een loungebank onder een veranda. De zomer kan beginnen! Of wat dacht je van een mooie landelijke tuin. Mooie stoere houten tafels in combinatie met ruige planten. Breng rieten accessoires aan voor het stoere Afrikaanse effect in je tuin. Of ga jij liever voor een romantische tuin? Denk aan een mooie zithoek met een vuurkorf erbij zodat je tot laat gezellig kan genieten met vrienden of familie van je tuin. Of denk aan een stel windlichten om het in de avond nog meer op te fleuren in je tuin. Combineer dit met meubels in mooie grijstinten en gekleurde accessoires zoals een mooi fleurig boeket op tafel of mooie gekleurde plantenpotten. Heb jij ondertussen al inspiratie gekregen voor jouw tuininrichting? Begin vandaag nog met shoppen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief