SURIPLAZA.NL DE NIEUWE & LEVENDIGE KOOP EN VERKOOPSITE

Sinds dinsdag 5 juni 2012 jongstleden is de splinternieuwe, gratis koop en verkoopsite www.suriplaza.nl online. SuriPlaza heeft alles in zich om een levendige plek op het wereldwijde web te worden, gericht op de adverteerders in Suriname. Natuurlijk kan men er ook voor de Nederlandse advertenties terecht. 

Dagelijks worden op de site advertenties van particuliere en zakelijke aanbieders geplaatst die samen zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod; van kleding tot verzamelobjecten en van auto’s tot diensten. Adverteerders registreren zich erg simpel en binnen een paar tellen is op eenvoudige wijze in te loggen.

Ook als adverteerders een facebook account hebben kan men op een makkelijke manier inloggen en de advertenties beheren. Het hebben van veel facebook vrienden betekent met SuriPlaza dus nog eens een enorm bereik.

Kortom: www.suriplaza.nl heeft alles in zich om de best bezochte verkoopsite van Suriname te worden.

Ter introductie verloot SuriPlaza onder de deelnemende adverteerders maandelijks een professionele advertentieplaats op de site. Een grafisch ontwerpbureau ontwerpt speciaal een banner die boven aan de homepage van www.suriplaza.nl komt te staan. Hiermee is maximale aandacht gegarandeerd.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief