Start-up biedt innovatieve oplossing voor aanwezigheidsvraagstuk en veiligheid van werknemers

Ede 17/05/2017 – De start-up SpotYou levert een unieke dienst waarmee geautomatiseerd kan worden bijgehouden welke werknemers zich in een bedrijfspand bevinden. SpotYou, opgericht door ervaren ICT-er Rob Houweling, wil de veiligheid van werknemers verbeteren en de taken van bedrijfshulpverleners (BHV-ers) vereenvoudigen met een innovatieve totaaloplossing.

De oplossing bestaat uit een mobiele app (iOS en Android), welke de werknemer op zijn/haar telefoon installeert, gecombineerd met een website waarop men de aanwezigheid van collega’s kan inzien. Het detecteren van de werknemer gebeurd met behulp van zogenaamde iBeacons. Dit zijn eenvoudige Bluetooth apparaten, die in het bedrijfspand worden geïnstalleerd en die door de mobiele app worden opgepikt en verwerkt op de website. U kunt deze functionaliteit vergelijken met een digitale, geautomatiseerde vervanger van het aanwezigheidsbord.
Naast de aanwezigheidsdetectie zijn er aanvullende mogelijkheden op het vlak van bedrijfshulpverlening. Zo kan een werknemer een BHV-er oproepen, kan een BHV-er extra hulp oproepen of kan een BHV-er een evacuatie starten met behulp van de app. Op het moment van een evacuatie krijgt iedereen die de mobiele app geïnstalleerd heeft een oproep om het pand te verlaten.
De BHV-er kan vervolgens exact zien wie er nog in het pand aanwezig zijn.

Voor meer informatie kun u terecht op de website http://www.spotyou.nl

Een digitale versie van onze brochure, logo en schermafbeeldingen kunt u vinden op http://www.spotyou.nl/pers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rob Houweling

http://www.spotyou.nl

Mijn naam is Rob Houweling, ik ben de oprichter van SpotYou, de startup achter het gelijknamige product. Alvast bedankt voor uw tijd en aandacht.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief