Speciale social media masterclass voor zorginstellingen

Social media in de zorg is momenteel een veel besproken onderwerp. Uit onderzoek van Both Social in samenwerking met de Universiteit Twente blijkt dat zorginstellingen worstelen met het gebruik van social media. Veel zorginstellingen zijn opzoek naar handvaten om social media efficiënt en succesvol in te kunnen zetten.

Om hen hierbij te helpen heeft Both Social een masterclass ontwikkeld die specifiek voor deze sector is opgezet. In 2 dagdelen wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van social media, het opzetten van een Social Media strategie en Praktische tips voor Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarnaast komen social media voorbeelden uit de zorg aan bod en worden een aantal Do’s en Don’ts  besproken.

Social media in de zorg is een onderwerp waarin Both Social zich al langer specialiseert. Momenteel is Both Social bezig met een vervolgonderzoek over dit onderwerp.

De trainingen die Both Social verzorgt over dit onderwerp vinden plaats in-company met alleen eigen medewerkers. Hierdoor blijft vertrouwelijke informatie intern. Daarnaast kan met deze opzet heel specifiek worden ingegaan op problemen en vraagstukken die juist bij ú spelen.

Meer informatie over de masterclass en over Both Social vindt u op de website:

 

http://www.bothsocial.nl/social-media-zorg/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief