Spannend seksleven met erotische artikelen

sexshopcity-logo

In het begin viert de romantiek tussen jullie hoogtijdagen, maar na verloop van tijd komt bij veel stelletjes helaas toch de sleur erin. De verliefdheid en passie voor je partner maakt plaats voor houden van en dit heeft vaak invloed op de inhoud en beleving van je relatie. De originaliteit en verrassingen in de relatie zijn vastgelopen en de bekende vicieuze cirkel treedt op. Het is daarom erg belangrijk om op zoek te blijven gaan naar manieren om je relatie en je seksleven spannend te houden. Dit kost uiteraard wat aandacht en energie, maar dit betaald zich vrijwel altijd terug in een hoop liefde en de mogelijkheid om elkaar opnieuw “seksueel” te leren ontdekken.

Blijf erotisch verrassen

Originaliteit is erg belangrijk om elkaar te blijven verrassen in bed. Hebben jullie altijd op zaterdagavond seks of altijd in bed? Duik eens op een doordeweekse dag het bed in of stap eens samen onder de douche. Ook het variëren in standjes heeft een positieve invloed op jullie seksbeleving. Altijd hetzelfde seksstandje wordt saai en maakt seks een stuk minder leuk, door nieuwe seksstandjes te ontdekken leer je elkaar ook nog eens beter kennen. Neem zelf het initiatief en stel nieuwe dingen voor in bed, lig je altijd onder tijdens de seks? Draai dit dan een keer! Communicatie is hierin erg belangrijk, bespreek samen met je partner waar je over fantaseert, wat jij specifiek lekker vindt of wat je diep gekoesterde wens in bed is. Grote kans dat je partner hiervoor openstaat en wil voldoen aan je wensen en fantasieën. Ook rollenspellen en het gebruik van sextoys zijn manieren om je seksleven spannend, variërend en opwindend te houden. Het doorbreken van standaard patronen is één van de beste manieren uit de sleur te komen.

Verleid je partner

Elke man of vrouw is gevoelig voor verleiding. Verleid je partner niet alleen op de bank of in bed, maar laat hem of haar smachten naar je. Fluister iets in het oor van je partner of kijk je partner smachtend aan tijdens het boodschappen doen of tijdens een wandeling. Dit is niet alleen leuk en spannend, maar bevordert ook nog eens de seksuele drift van je partner als jullie thuiskomen. Let wel dat jij degene bent die je partner het best kent, dus je zal ongetwijfeld weten wat jouw partner opwindt en hoe je hem of haar erotisch kunt verrassen. Wat het uiteraard ook altijd goed doet is een sexy lingerie setje, een dildo/vibrator of een erotische massage.

Samen genieten van seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn een goede manier om meer erotisch genot te beleven en nieuwe seksuele handelingen te beleven. Bezoek samen eens een online sexshop en kijk rond voor speeltjes die een aanvulling zijn op jullie seksleven. Ook hier is communicatie weer belangrijk, geef duidelijk aan wat jouw spannend lijkt of denkt wat leuke sex toys zijn voor jullie om een keer te proberen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Linda Corton

https://www.sexshopcity.nl/

Sexshop City is een online erotiek winkel met de beste en goedkoopste seksspeeltjes voor hem en haar. Met een assortiment van ruim 13.000 artikelen is de kans groot dat je je gewenste speeltje bij ons vindt. Bestellingen worden dagelijks verstuurd, ook in het weekend.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief