Erotiek: BDSM, Gay & Masturberen

Mannen en vrouwen in Nederland verleggen op erotisch gebied steeds meer hun grenzen. Dit heeft enerzijds te maken dat onze maatschappij steeds meer open staat voor afwijkende vormen van seks, uiteraard als deze binnen het Nederlands recht valt. Anderzijds ligt hieraan ten grondslag dat mannen en vrouwen ook steeds meer in aanraking komen met bijvoorbeeld BDSM en de gayscene. Het is dus niet verwonderlijk dat er in de slaapkamers geëxperimenteerd wordt met allerlei soorten erotische vormen. Het meest in de oog springend is BDSM. BDSM is de laatste jaren immens populair geworden onder koppels die graag meer willen genieten in bed. Een beetje in de schaduw staat dat mannen en vrouwen zich meer openstellen voor gay gevoelens of in ieder geval het eens willen ervaren. 

BDSM

BDSM (bondage, discipline, Sadisme en Masochisme) is een vorm van seks waar onderdanigheid en dominantie centraal staan. In de regel is er tijdens BDSM spellen iemand die de controle heeft en iemand die het “slachtoffer” is van de macht. Met een beetje fantasie zul je al snel inzien dat deze rolverdeling een hoop spanning en kinky momenten met zich mee brengen. Het gebruik van BDSM artikelen is hierin onmisbaar. Een zweepje, bondage artikelen, BDSM kleding en paddles zijn de meest verkochte artikelen in BDSM shops. Wil je graag met je partner experimenteren met BDSM of heb je een diep gekoesterde BDSM fantasie? Je hoeft je nergens voor te schamen. Maak het dan ook bespreekbaar bij je partner en ga samen op zoek naar leuke artikelen die het spel compleet maken.

Gay

Je hoeft natuurlijk niet homoseksueel te zijn om gay seksspeeltjes te bestellen. Toch heerst er een soort van taboe op het bezoeken van een gay shop als heteroseksueel. Compleet zinloos, want als gay of als hetero kun je seksuele handelingen doen of ondergaan die niks afdoen aan of je wel of niet gay bent. Zeker bij mannen geldt het feit dat er steeds meer geëxperimenteerd wordt met anale stimulatie. Hiervoor zijn dan ook vele soorten speeltjes te vinden in sexshops. Bij vrouwen komen de gay gevoelens meer tot uiting via fantaseren over seks met een andere vrouw.  

Masturberen

Veel mannen en vrouwen masturberen op regelmatige basis. Masturbatie hulpmiddelen dienen steeds vaker als tool om meer genot te beleven tijdens het masturberen.  Mannen gebruiken als tool in de meeste gevallen masturbators. Bij vrouwen zijn de vagina speeltjes, vibrators en dildos erg populair.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Linda Corton

https://www.sexshopcity.nl/

Sexshop City is een online erotiek winkel met de beste en goedkoopste seksspeeltjes voor hem en haar. Met een assortiment van ruim 13.000 artikelen is de kans groot dat je je gewenste speeltje bij ons vindt. Bestellingen worden dagelijks verstuurd, ook in het weekend.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief