SILENT-G DISCO

Sinds een paar jaar is de term G-disco ook bekend geworden in Nederland. Dit houdt in dat er een echt discofeest wordt georganiseerd voor geestelijk gehandicapten. Samen met de Silent DJ’s van 247Disco hebben we dit nu driemaal meegemaakt. Het is echt helemaal geweldig hoe deze feesten verlopen en hoe enthusiast het publiek is!

 

SILENT G-DISCO

Wij zijn in de entertainment wereld bekend met onze Silent disco verhuur concepten. Dit betekent dat we geen gebruik maken van boxen maar van draadloze hoofdtelefoons. De feestbeesten kunnen het volume op maximaal zetten, terwijl de andere liever zittend genieten (met of zonder hoofdtelefoon). Niemand klaagt dus dat het geluid te zacht of te hard staat.

 

DE ERVARING VAN ONZE SILENT DJ’S

Als Silent Dj is een G-disco een geweldige ervaring. Normaal moet een feest opgang komen, maar bij deze feestgangers totaal niet. Start de muziek en de polonaise is al begonnen. Één van onze Silent DJ’s is de “coolste DJ” van Nederland. JA! Zo mogen wij hem noemen want hij is namelijk de DJ bij de Kinderen Voor Kinderen activiteiten. Samen met zijn team zorgt hij altijd voor een top sfeer en een lekkere afwisselende muziekmix.

 

De interactie met het publiek is voor een Silent DJ geweldig! Van handen schudden, highfives, muziek laten aankondigen via de microfoon, dansjes voor- en meedoen… Het is gewoon een top sfeer!

 

Wil je ook een silent of normale G-disco organiseren? Iedereen verrassen met een geweldige fuif? Bij 247Disco kun je de complete Silent disco huren met Silent DJ, apparatuur, sfeerverlichting / lichtshow en bemanning. Maar we verhuren de apparatuur ook op basis van verzending.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Silent G-disco (www.247disco.nl).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief