Echtscheidingsfeest

We maken in Nederland van alles een feest. Met de meest hilarische, unieke en soms ook vreemde thema’s. Het meest bizarre thema dat wij kort geleden hebben meegemaakt is een “echtscheidingsfeest”.

 

We waren natuurlijk heel nieuwsgierig en hebben ze om de reden van dit (bijzondere) feest gevraagd.

 

Het ex-stel aan het woord:

 

Na een aantal goede gesprekken hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Bijna zonder ruzie (non-vechtscheiding)! We hadden namelijk ook geen reden om ruzie te maken. De meest echtscheidings conflicten gaan om kinderen en een koophuis, die hebben we beide niet dus ook weinig reden om ruzie te maken. We zijn uit elkaar gegaan omdat we toch eerder “maatjes” van elkaar zijn dan echt geliefden. En ja, dit zien we nu pas in!

 

Om onze tijd samen niet zo zakelijk en droevig af te sluiten hebben we besloten om een echtscheidingsfeest te organiseren. Onze omgeving vond het eerste instantie heel apart (heel logisch ook), maar tijdens het feest was hier helemaal niks van te merken.

 

We hadden een DJ, die ook op ons huwelijksfeest heeft gedraaid, een tent in de tuin, Silent disco hoofdtelefoons en alles wat nog meer bij een ‘normaal’ feest hoort… Drank!

 

Bedankt 247Disco voor de Silent disco. We hebben vooral genoten van Marco Borsato – Vrij zijn, Girls just wanne have fun, vrijgezel, onze openingsdans en andere thema gerelateerde nummers.

 

Nu maar hopen dat dit ons laatste “echtscheidingsfeest” was. Haha!

 

Groetjes een anoniem en gelukkig ex-stelletje!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief