RVS uitermate geschikt voor zware toepassingen, maar ook design

RVS wordt in de volksmond vaak roestvrij staal genoemd, maar dit is niet helemaal correct. RVS roest juist wél en de correcte beschrijving voor RVS is dan ook roestvast staal. Het bijzondere van RVS is namelijk dat in reactie met lucht een onzichtbare oxidehuid van dichroomtrioxide wordt gevormd. Deze oxidatielaag beschermt het onderliggende metaal van verdergaande roestvorming (oxidatie). Dit geeft RVS ook zijn bijzondere en populaire voorkomen. RVS is zo goed als onderhoudsvrij doordat het oxidelaagje zichzelf herstelt bij beschadigingen. Hierdoor is het materiaal ook bijzonder goed geschikt voor bijvoorbeeld spoelbakken en aanrechten die door de degelijkheid van het materiaal ook goed schoon te houden zijn. Je hoeft in ieder geval niet snel bang te zijn dat je te hard schrobt.

In de huidige trend van modern en strak interieur wordt het materiaal steeds vaker toegepast in de particuliere keuken en badkamer bijvoorbeeld. Door het kenmerkende uiterlijk van RVS is het dus uberhaupt al een populair materiaal, maar door het bestendige karakter van het staal is het specifiek geschikt voor allerlei toepassingen in vochtige ruimten, zoals horeca, (openbare) toiletten, badkamers of zelfs in het buitengebied.

Internorm
Internorm levert een ruim scala van RVS producten die hun applicatie vinden op vele gebieden zoals horeca, gezondheidszorg, recreatie, groot keuken en vandaalbestendige omgevingen. Daarnaast krijgt roestvaststaal sanitair steeds meer attentie in de particuliere keuken en badkamer, denk aan aanrechten, spoelbakken, kranen, douchebakken, toiletten, etc. Het leveringsprogramma van Internorm is breed genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen. En staat het product niet in het standaard programma, dan gaat het verkoopteam op zoek naar een passend alternatief. Naast standaard producten, levert Internorm ook producten op maat gemaakt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief