Persbericht Dual Sim Case for iPhone 4

Maak voortaan gebruik van de Dual Sim Case voor je iPhone 4 of iPhone 4S om 2 simkaarten tegelijkertijd aan te sluiten. Met deze case kan je heel eenvoudig en makkelijk switchen van simkaarten door één klik. Je wisselt de twee simkaarten door alleen een schakelaar op de achterkant van je iPhone om te zetten.  Je hoeft geen moeite te nemen om je iPhone te ‘jailbreaken’ want je schuift gewoon de schakelaar om naar de andere simkaart en je bent klaar. Makkelijker kunnen wij bij MegaGadgets het niet voor je maken.
De Dual Sim Case ziet er zeer modern en stijlvol uit. Het is een zeer handige en ideale gadget om je zakelijke en persoonlijke telefoonnummer te scheiden en tegelijk je iPhone te beschermen tegen vallen, stoten en krassen.
Er zijn diverse iPhone-cases op de markt gebracht met dezelfde mogelijkheid om verschillende simkaarten te gebruiken, maar vaak moet je de iPhone jailbreaken voordat je deze kan gebruiken.  Dit is dus niet het geval bij de Dual Sim Case. Je hebt  geen speciale software nodig om deze telefooncase te gebruiken. De case is geschikt voor standaard simkaarten en voor micro simkaarten en is bij MegaGadgets verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs van €39,95.
 
Wij verwijzen u naar de Dual Sim Case for iPhone bij MegaGadgets met onderstaande link:
http://www.megagadgets.nl/dual-sim-case-for-iphone.html.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wendy van der Boom

http://www.megagadgets.nl/

Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets en andere nieuwe producten. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Om deze producten te vinden reizen wij de hele wereld af.  Voor degene die het nog niet wisten, gadgets zijn leuke hebbedingen uit elke prijsklasse. Erg leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om kado te doen aan vrienden of familie!

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief