Ooglaseren wordt steeds interessanter.

Ooglaseren wordt steeds interessanter. - berichtafbeelding

Ooglaseren wordt steeds interessanter.

Je ogen laten laseren om van je bril of contactlenzen af te zijn en toch scherp te kunnen zien. Dat willen steeds meer mensen. Dat het grote voordelen heeft zal bekend zijn, lees anders onze Blog, Hoe ooglaseren de kwaliteit van je leven verbeteren kan. Wat voor velen nog een vraag is: de nadelen en risico’s van ooglaseren en natuurlijk de kosten van een ooglasercorrectie.

Ooglaseren kan super veilig met een minimum aan risico’s.
Ooglaseren wordt al enige tijd toegepast. Een ooglasercorrectie kan tegenwoordig super veilig met een minimum aan risico’s. Bij het kiezen van een oogkliniek is het wel van belang te checken welke ooglasermethoden er bij de oogbehandeling worden toegepast. Want beter is om niet te kiezen voor een oogflapmethode. Deze leveren dan weliswaar een iets sneller zichtherstel op en iets minder napijn, maar daar staan helaas wel hele belangrijke nadelen tegenover. Het is raadzaam u goed te informeren, zodat u bewust kiest om deze nadelen op de koop toe te willen nemen. Lees ook onze webpagina Ooglaseren.

Geen compromissen als het gaat om veiligheid.
Er is tegenwoordig een nieuwe ooglaserbehandeling, die qua zichtherstel en napijn heel dicht zit tegen wat bij de oogflapmethodes gebruikelijk is. Echter heeft deze ooglaserbehandeling daar de grote voordelen bij, dat ze veel veiliger is (geen blijvend zwakke plek in het oog), met minder risico’s en minder kans op vervelende complicaties tijdens en na de behandeling. Bij de  oogflapmethodes kiest u dus om deze veiligheidsnadelen er bij te nemen. Let wel op want er zijn heel wat ooglaserbehandelingen, die gebruikmaken van een oogflap. Bekijk ook het onthullende videointerview met Dr. Gold over de LASIK oogflapmethodes

Beste keuze Epi-Lasik
De Epi-Lasik ooglasermethode is op het moment zonder meer de beste keuze. Veilig, duurzaam en patiënt vriendelijk. Zeker als je ook let op de gebruikte laserapparatuur, ben je met de meest geavanceerde ooglaser, de VISX Star 4S IR met irisregistratie en CustomVue Wavefront het allerbeste uit.

Kosten van ooglaseren
Nu nog de kosten. Ooglaseren hoeft niet zo duur meer te zijn als vroeger. Bovendien heeft EyeCare Ooglaseren zijn prijzen tijdelijk aangepast waardoor je al terecht kunt voor € 575,- per oog! Dat is voor Nederland een ongekend lage prijs! Als je dan ook nog bedenkt dat we daarmee de veiligste ooglaserbehandeling leveren, is het wel duidelijk dat we hier praten over de ‘best value for money’

Naar wens kan nog gekozen worden voor extra’s als CustomVue en Epi-Lasik, of eventueel een leesbrilcorrectie als u ouderdomsverziend bent. Hiervoor betaalt u uiteraard meer bij.

Kortom, nu tijdelijk een ooglaserbehandeling bij EyeCare Ooglaseren vanaf € 575,- per oog!
En uitgevoerd met de meest geavanceerde ooglaser, de VISX Star 4S IR met irisregistratie.

Wacht niet te lang en profiteer van deze super aanbieding: de beste kwaliteit tegen een messcherpe prijs! Ga nu naar www.eyecare-ooglaseren.nl en boek uw voordeel.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muscate

http://www.eyecare-ooglaseren.nl

EyeCare Ooglaseren helpt mensen blijvend scherp te zien zonder bril of contactlenzen. Bij EyeCare Ooglaseren staat de veiligheid voor de patient voorop. Wij maken gebruik van de veiligste ooglasermethodes en de beste laserapparatuur verkrijgbaar in de markt. Daarbij leveren wij een uitstekende zorg en service voor de patient. Geen gebruik van de (hoornvlies)flap, die steeds meer in opspraak komt. Verder biedt EyeCare oplossingen voor lensimplantaten en leesbrilcorrectie.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief