Omgaan met een lekkage

Omgaan met een lekkage

Een lekkage is vervelend en wordt vaak onderschat. Het is een probleem dat u niet mag uitstellen. Ga zo snel mogelijk aan de slag met het lek, voordat het blijvende schade aanricht. De schade dat een lekkage kan aanrichten wordt maar al te vaak onderschat. Het is daarom belangrijk om al bij een vermoeden actie te ondernemen. Dit kan het verschil zijn tussen een simpele en snelle reparatie en een grote bon van kosten en dat laatste zit eigenlijk helemaal niemand op te wachten. De kosten zullen al enorm snel oplopen. Echter is een lekkage vinden vaak de grootste uitdaging.

 

Wat kunt u eraan doen?

Een lekkage repareren is een probleem met hoge urgentie, maar waar moet u beginnen? In vele gevallen is het vinden van de lekkage de grootste opgaven. Een lekkage kan namelijk uit vreemde hoeken komen. Dit is omdat het op veel verschillende locaties in uw huis kan ontstaan en u soms enkel op het geluid kunt afgaan omdat er (nog) geen zichtbare gevolgen zijn. Daarbij zijn niet alle locaties even toegankelijk. Denk hierbij aan een lekkage in uw waterleidingen, dakkapellen, schoorsteen, vloerverwarming of achter de muur. Voor lekkages als deze moeten er speciale technieken en apparatuur worden ingezet om nauwkeurig de locatie van het lek te achterhalen. Veel gebruikte technieken voor het opsporen van een waterlek is de geluidsdetectie, thermografie, leidingtracer, UV licht detectie en het traceergas. Deze technieken maken het mogelijk een lekkage op te sporen zonder hak- of breekwerk.

 

Het vinden van een lekkage uitbesteden

Een lekkage repareren is nauwkeurig werk en kan daarom het beste gedaan worden door een professional. Daarbij is de kans groot dat u de juiste uitrusting, zoals een geluidsdetectie, niet in bezit heeft. Gelukkig kunt u tegenwoordig terecht bij veel verschillende loodgieters die allen zeven dagen in de week bereikbaar zijn. Zo kan de schade beperkt blijven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Fernando Lan

http://lekkagevinden.be/

  Een ambiteuse schrijver met een passie voor Jazz. 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief