!Nieuw RecreaVeiling.nl!

RecreaVeiling.nl is de nieuwste Nederlandse veiling-website voor vakanties! Wij hebben een groot aanbod te veilen met onder meer accommodaties zoals: Vakantiehuizen, Campings, B&B, Glampings, en Hotels. Deze accommodaties zijn over de hele wereld te vinden: Tsjechië, Spanje, Italië en nog veel meer landen binnen en buiten Europa.

Waarom heeft RecreaVeiling.nl de goedkoopste veilingen van het internet? Omdat onze veilingen rechtstreeks komen van de eigenaar heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon die aan uw vakantie wil verdienen. RecreaVeiling.nl werkt met een veiling systeem op basis van afslag, daarom hebben wij alleen dalende prijzen. Iedere seconde wordt uw vakantie goedkoper, hoelang wacht u tot u een bod uitbrengt? Wij hebben dagelijks een nieuw aanbod voor ieder wat wils.

UwBoeking.com
RecreaVeiling.nl is een onderdeel van UwBoeking.com. UwBoeking.com is marktleider op het gebied van online reserveringssystemen in de recreatiesector.

Einde persbericht //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot redactie
Voor meer informatie:
Lisette van Es
UwBoeking.com

Rondweg 1
8091 XA – Wezep
Telefoonnummer: 038-4669999 (werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur)
E-mailadres: info@uwboeking.com / sales@uwboeking.com http://www.recreaveiling.nl/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Yara van der Kolk

http://www.uwboeking.com

Een online reserveringssysteem voor gebruik op uw eigen website. Voeg uw vakantieverblijven en beschikbaarheid toe en UwBoeking regelt de gehele reservering voor u (incl. de facturering)!  Het online reserveringssysteem is geschikt voor: vakantiehuizen, appartementen, botenverhuur, caravanverhuur, chalets, campings, stacaravans, Bed & Breakfast of hotel. Alle reserveringen worden automatisch en compleet per email op uw eigen naam afgehandeld, tevens kunnen uw klanten direct de professionele real-time kalender raadplegen met alle beschikbare en bezette datums. Uit onze ervaring blijkt dat uw boekingen met 15 a 20% stijgen wanneer u een online reserveringssysteem op uw website plaatst. Meld u vandaag nog GRATIS aan voor uw online reserveringssysteem. Onze online reserveringsmodule is toepasbaar op iedere website zoals: Joomla, Wordpress, Drupal, HTML etc. Tevens kunt u de reserveringsmodule nu al extra plaatsen op: UwVakantiewoning.com en Toeristeninformatie.eu.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief