Nieuw bij MegaGadgets: de Hamburger Kruk!

De origineelste cadeautips en coolste gadgets vind u op MegaGadgets.nl! Vind nu ook de grappige Hamburger Kruk in dit grote gadget assortiment!

De Hamburger Kruk is een unieke aanwinst voor in het interieur. Een echte nieuwe eye-catcher voor in jouw huis! Gebruik hem als kruk, voetenbankje of bijzettafel. Hij is erg gedetailleerd en met de hand geschilderd. Deze unieke mega hamburger heeft een indrukwekkende hoogte van 38 cm en een diameter van 28 cm. Het is gemaakt van kunsthars en daarmee is het behoorlijk stevig. 

Een perfect cadeau dus voor elke fastfood junkie! Of gewoon heel leuk voor in de kinderkamer! U bezorgt sowieso gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw visite!

Dit product is verkrijgbaar bij MegaGadgets voor de prijs van € 69,95. Voor meer informatie over de Hamburger Kruk, bezoek dan de website: http://www.megagadgets.nl/hamburger-kruk.html 

Een overzicht van andere leuke woonaccessoires bij MegaGadgets kunnen hier gevonden worden: http://www.megagadgets.nl/wonen-leven.html

MegaGadgets.nl is een online winkel voor ongebruikelijke cadeaus en grappige gadgets met een assortiment van circa 1000 artikelen. Naast originele geschenken zijn er ook veel gadgets bij MegaGadgets zoals festival, party, outdoor uitrusting en gadgets.

Voor meer informatie en HR beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Bianca de Deugd, Pers, Telefoon: 070-3110525, E-mail: pers@megagadgets.nl 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bianca de Deugd

http://www.megagadgets.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief