Mopinion lanceert nieuwe website voor online survey templates

Rotterdam, the Netherlands – Mopinion, marktleider op het gebied van digitale klantfeedback, kondigt vandaag de lancering van een nieuwe website met survey templates aan. Op de nieuwe site kunnen marketeers diverse online survey templates bekijken en tevens direct gebruiken voor eigen doeleinden. De survey templates zijn onderverdeeld in acht verschillende categorieën, waaronder User Experience, klantloyaliteit, en mobiele apps. De templates zorgen ervoor dat bedrijven laagdrempelig aan de slag kunnen gaan met surveys voor websites en mobiele apps.

Alle survey templates zijn direct gekoppeld aan het Mopinion platform, waarin de verzamelde data gevisualiseerd en geanalyseerd kan worden. Daarnaast is de survey website een plek waar marketeers meer informatie kunnen vinden over bepaalde typen online onderzoek, methodieken en veelgebruikte metrieken zoals NPS en Customer Effort Score (CES).

Kees Wolters, Co-Founder & Managing Partner bij Mopinion geeft commentaar:

“Het kan voor marketeers soms lastig zijn een goede strategie op te zetten om klantfeedback te verzamelen via digitale kanalen. Welke vragen stel je op welke momenten in de online klantreis? Met deze site proberen we daar antwoord op te geven. De site kan als naslagwerk of inspiratiebron dienen voor marketeers die op zoek zijn naar goede voorbeelden bij het maken van surveys voor digitale kanalen. Het is een unieke en volledige verzameling van survey templates voor bedrijven die een effectieve manier willen opzetten om kwalitatieve, online klantdata te verzamelen.”

Direct aan de slag
De website biedt meer dan dertig verschillende survey templates voor het gebruik op websites en apps. Naast het bekijken van de templates en het vinden van achtergrondinformatie, kunnen marketeers ook direct met de surveys aan de slag. De templates zijn makkelijk te gebruiken en aan te passen naar eigen wens. Zeker voor marketeers die nog minder bekend zijn met het uitvragen van online bezoekers en klanten, bieden de templates een manier om snel aan de slag te gaan. Daarnaast zijn de survey templates ook beschikbaar voor bestaande klanten van Mopinion.

Kijk op https://marketplace.mopinion.com voor meer informatie en om de survey templates te gebruiken.

Over Mopinion
Mopinion is een snelgroeiende aanbieder van Software-as-a-Service (SaaS) en marktleider op het gebied van de analyse van feedback afkomstig van digitale kanalen zoals websites en mobiele apps. Deze alles-in-één-oplossing zet de feedback om naar bruikbare informatie waarmee je als marketeer meer inzicht hebt in de stem van de klant. Mopinion werkt samen met diverse vooruitstrevende digitale teams zoals TomTom, Interpolis, TUI, Ahold, Kia en Decathlon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mopinion

Mopinion

https://mopinion.com

At Mopinion we make breakthrough software that changes the way enterprises use customer feedback from websites and apps. We truly believe customer feedback is a crucial ingredient for Digital-First enterprises to succeed. Mopinion powers these companies by offering an analysis and reporting solution that supports users’ desires for data discovery. All in a delightful user experience.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief