Momondo breidt uit naar Finland

Reisvergelijkingssite Momondo (www.momondo.nl) richt zich op Finland als onderdeel van een ambitieuze expansiestrategie
Reiswebsite Momondo heeft, in 2012, een groei van meer dan 20 procent in Denemarken, Noorwegen en Zweden gerealiseerd in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Nu richt het bedrijf zich op de op Finse reismarkt. Als onderdeel van deze ambitieuze expansiestrategie, maakt Momondo gebruik van een plaatselijke Country Manager die zal werken aan de oprichting van de Finse vestiging met als doel deze de beste online travel site in Finland te maken.
”Wij hebben veel verschillende reisvergelijkingssites getest en Momondo biedt, zonder meer, de beste wereldwijde online travel search engine aan. Deze, gratis te gebruiken reisvergelijkingssite is van grote waarde voor Finse reizigers en door het aanbieden van de beste dienst, kunnen wij Momondo transformeren tot de toonaangevendste reisvergelijkingssite in Finland,” zegt Samuli Melanko, plaatselijk Country Manager van Momondo.
Samuli Melanko, tevens partner van SearchBox, een van de meest toonaangevende digitale marketing agentschappen in Finland, heeft grote ervaring in het creëren van meetbare resultaten op digitale platforms. Hij zal deel uit maken van Momondo’s positionering op de Scandinavische markt. Momondo’s strategie voor deze positionering bestaat uit: het aanbieden van gratis te gebruiken betrouwbare zoekresultaten en prijsvergelijkingen, en het investeren in offensief multi-channel marketing.
“Finland is om meerdere redenen een interessante markt voor Momondo. De luchthaven van Helsinki is voor veel reizigers uit de Scandinavische landen een belangrijk punt van vertrek naar Azië. Het land heeft zich tevens gepositioneerd als een design-mekka met een sterk innovatief profiel. Daarom is het cruciaal voor Momondo een sterke positie op de Finse markt te verkrijgen “, zegt Martin Lumbye, Momondo

Noot voor redactie:

Contact:
Julie Pedersen
Communications, Momondo
jup@momondo.com
Samuli Melanko
Digital strategist and managing partner SearchBox
samuli.melanko@searcbox.fi
Aisha Brunings
Communications, Clicksupply
aisha@clicksupply.nl

Over SearchBox:
SearchBox is een toonaangevende digitale marketing bureau uit Helsinki, dat meetbare resultaten aan haar klanten levert in alle digitale kanalen. De deskundigen van SearchBox hebben een pioniersrol in de internetindustrie gespeeld bij het helpen van organisaties, als Sanoma, EK, Sopraan en Inspecta. SearchBox is gespecialiseerd in het efficiënt opbouwen en onderhouden van een duurzame acquisitiestrategie voor digitale bedrijven.
Over Momondo:
Reiszoekmachine www.momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste aanbiedingen voor vluchten, hotels en autoverhuur. Naast het aanbieden van de reisvergelijkingssite levert Momondo user-generated stadsgidsen en is een van de grootste uitgevers van gedrukte gidsen in Denemarken. Momondo is opgericht in 2006 en wordt aanbevolen door internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reis-goeroe Arthur Frommer. In 2012, ontving Momondo de prijs voor de beste reis vergelijkende dienst uit handen van Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse productbeoordelaar.
Mobiele toepassingen Momondo voor de iPhone en Android zijn gratis beschikbaar op:
http://itunes.apple.com/gb/app/momondo-flight-search/id436736538?mt=8 of
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momondo.flightsearch&hl=eng

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aisha Brunings

http://www.clicksupply.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief