Mikos is uw partner voor de inrichting van uw schoonheidssalon!

Succesvolle schoonheidssalons kiezen heel doelbewust voor een toeleverancier die partner in business is, professionele ondersteuning biedt, kwaliteit levert en hen daardoor aan een gezonde klantenstroom helpt. Mikos is een professionele en ervaren partner voor de inrichting van uw schoonheidssalon en leverancier van al uw benodigde (schoonheids)salon producten.

Inrichting schoonheidssalon
Kijk en vergelijk. Mikos is de leverancier met de ruimste keuze. Mikos levert 3 merken apparatuur en behandelstoelen voor de schoonheidsspecialist.

– Huismerk
Mikos heeft onder eigen “huismerk” de Mikovap populair gemaakt. Het veiligste volledige stoomtoestel in z’n prijsniveau, waarvan ook het design alom eerbied oogst. Uiteraard is alle apparatuur voorzien van ruime garanties. De servicing is gemakkelijk in handen van Mikos zelf, die zonodig vlot een bruikleenapparaat verschaft.

– G.T.E
Neem G.T.E. Onder andere in veel instituten geliefd door de uiterst comfortabele en fraai ontworpen behandelstoelen. Een behandelstoel van G.T.E. heeft een volledig onderhoudsvrije en duurzame constructie.

– Cosmoderm®
Neem Cosmoderm® (made in Germany) met het geliefde medi-design. Is al jaren een grote favoriet en staat voor de professionele top op dit gebied met unieke patenten. Een behandelstoel van Cosmoderm heeft handige, ergonomische en sterke constructies. Voor prijzen, die goed beschouwd in elk budget passen.

Producten
Mikos is een degelijk en geroutineerd leverancier van al uw benodigde producten voor uw schoonheidsinstituut, waarvan u de meeste via onze webshop kunt aanvragen. Per product krijgt u een korte toelichting. Wilt u meer informatie over bepaalde producten of de juiste toepassing ervan, neem dan via telefoon of e-mail contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder.

Mikos voert verschillende merken voor apparatuur, behandelstoelen, producten en een aantal eigen Mikos specialiteiten. Exclusief bij Mikos is het Zwitserse cosmeticamerk Mila d’Opiz, voorbehouden aan depositaire.

Mikos
Mikos is leverancier van alle, uiteenlopende, producten voor schoonheidssalons, pedicures en andere salons!
Mikos behoort tot de grootste en meest geroutineerd partner/leveranciers. Ervaring die ‘interactief’ is opgebouwd door intensief contact met grote en kleine, beginnende en ervaren instituten. Dit uitermate belangrijke proces van ‘leren van elkaar’ heeft geleid tot een even collegiaal als compleet aanbod, waar juist starters een enorme voorsprong mee kunnen nemen. Wensen uit de praktijk, ook van de voorzichtige starter, worden direct vertaald in een haalbare oplossing.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief