Kampen voor kinderen en jongeren met autisme, adhd en meer

Voor kinderen met een gedragsstoornis zoals adhd, pdd-nos, asperger of odd, zijn de vakanties vaak moeilijk door te komen. Om hier tegemoet aan te komen organiseren we vakantiekampen voor kinderen met bv add, adhd en pdd-nos. Dit doen we in elke schoolvakantie en in de zomervakantie elke week. 

Tijdens de zomerkampen en andere vakantiekampen worden kinderen gestimuleerd samen te werken, te oefenen met sociale vaardigheden en meer. 

De vakanties kunnen worden betaald vanuit een PGB, ook als dit een PGB voor groepsbegeleiding of individuele begeleiding betreft.

Tijdens de vakantiekampen, die we zowel voor kinderen als voor jongeren organiseren, leren de deelnemers met elkaar omgaan terwijl ze allerlei afwisselende activiteiten ondernemen.

Een autisme kamp of adhd kamp is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en nuttig. Voor ouders tijd om even bij te komen en voor de kinderen mogelijkheid zich lekker uit te leven tijdens de vakantiekampen 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Activiteiten Marlispraktijk

http://www.activiteiten-marlispraktijk.nl

Organisator van zomerkampen, vakanties en kampen voor kinderen met ADD, ADHD, PDD-NOS, Asperger, autisme in het algemeen en meer. 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief