Horeca apparatuur hoeft niet per definitie duur te zijn! Je moet alleen maar je distributieketen goed te beheersen

Over HorecaHome
HorecaHome is een online leverancier van horeca apparatuur. Bent u op zoek naar specifieke apparatuur voor uw hotel, restaurant of snackbar? Wij kunnen deze leveren. Wij leveren de apparatuur tegen scherpe prijzen. Deze tarieven kunnen we bieden omdat we geen showroom hebben. We verkopen onze top-merken direct vanaf de fabrikant of importeur. Naast de aflevering van de apparatuur neemt HorecaHome ook de montage op zich. Kijk bijvoorbeeld naar onze prachtige koeltoonbanken of schepijsvitrines

Koeltoonbanken
Een koeltoonbank is een perfecte oplossing voor horecabedrijven en foodwinkels: een toonbank én ruimte om de producten te tonen in één! Koeltoonbanken zijn volmaakt voor gebruik in bakkerij, horeca, kaas, delicatessen en slagerij winkels. Wij leveren niet enkel de hoogstaande Arneg lijn, maar ook speciale budget series.

Schepijsvitrines
Een schepijsvitrine is essentieel voor de verkoop van schepijs. Een goede presentatie en voldoende keus zijn namelijk mede doorslaggevend voor de verkoop. Er bestaan veel uitvoeringen en opties in schepijsvitrines.

De voordelen van HorecaHome
Lange ervaring en betrouwbaarheid: HorecaHome bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien al vele leveringen gedaan aan overheidsinstellingen, verenigingen, kantines en natuurlijk horeca bedrijven.

Kwalitatieve producten: HorecaHome is leverancier van professionele horeca apparatuur
Scherpe prijs: door goede afspraken met onze leveranciers kan Horecahome leveren voor prijzen die tot de scherpste van Nederland behoren. Om de tarieven scherp te houden hebben wij geen showroom.
Snelle levering: 90% van alle producten kunnen we binnen 48 uur leveren.
Goede garantie: er is altijd minstens een jaar garantie. Bij elk product wordt de garantietermijn vermeld.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief