Frankrijk presenteert de smart grid sector tijdens European Utility Week

Frankrijk presenteert de smart grid sector tijdens European Utility Week

Amsterdam – 3 tot 5 oktober 2017

 

Business France organiseert voor het 4e opeenvolgende jaar een Frans Paviljoen op de European Utility Week (EUW), waarvan de opkomst in de afgelopen jaren opvallend is voor de kwaliteit van de deelnemers, of het nu gaat om exposanten, sprekers of bezoekers . Met de steun van de Think Smartgrids Association, RTE, ENEDIS en ADEME, zullen meer dan 40 innovatieve Franse bedrijven in de Smart Grids en energie-efficiënte markt hun expertise, producten en oplossingen onthullen bij de Europese utilities geïnteresseerd in de meest efficiënte technologieën. Business France organiseert dit jaar een breakfast meeting met Utilities uit Scandinavische landen en Nederland, met de steun van Enedis en zal op 4 oktober een netwerkcocktail organiseren samen met Schneider Electric.

 

European Utility Week is het grootste en belangrijkste Europese evenement dat zich inzet voor intelligente energiebeheersystemen. Amsterdam zal drie dagen lang dienen als vitrine voor innovatie door proefprojecten en nieuwe oplossingen te belichten. Frankrijk zal tijdens deze editie goed vertegenwoordigd zijn met bedrijven actief op het gebied van energie technologie, digitale en elektronische industrie. Frankrijk is het land dat in Europa het meest investeert in smart Grids. Het land heeft sterke R&D en innovatie capaciteiten: ze zijn bezig met tientallen demonstratieprojecten en met meer dan 100 Smart grid projecten op het Franse grondgebied en met vele projecten in het buitenland.

 

Het Franse paviljoen is gelegen in hal 1. Kom en ontmoet de Franse exposanten!

 

De Franse sector in cijfers :

– 8e elektriciteitsproducent werelwijd

– 1ste exporteur van elektriciteit in Europa vóór Duitsland en Tsjechië

– 7e exportateur van elektrische apparatuur werelwijd

 

Voor meer informatie :

BUSINESS FRANCE

Sophie ISSOVITS, project manager

Tel : +33 (0) 1 40 73 39 85

Email : sophie.issovits@businessfrance.fr

Website : www.businessfrance.com

 

Lijst van exposanten op het Franse paviljoen :

http://www.european-utility-week.com/pavilion-france 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Annick Chevalier

http://www.businessfrance.fr

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief