Fieber Email Backup: voorkom dataverlies door verwijderde e-mails!

Je kent het wel: je bent dat ene belangrijke mailtje kwijt. Na een lange zoektocht in je mailbox kom je er achter dat je hem onbewust moet hebben verwijderd. Dit kan ontzettend vervelend zijn, helemaal wanneer het belangrijke informatie bevat die je niet kunt achterhalen. Wist je dat e-mails die door jouzelf verwijderd worden, permanent weg zijn en niet teruggehaald kunnen worden?

75 procent van het dataverlies komt door mensen die per ongeluk of opzettelijk bestanden verwijderen. Daarvoor is nu een oplossing. Met Fieber Email Backup wordt automatisch een backup gemaakt van je mailbox. Ben je een mailtje kwijt, dan heb je ze met 1 druk op de knop weer terug!

Maar Office 365 staat toch veilig in de cloud?

Dat klopt, maar dit betekent niet dat het veilig is als je een mailtje zelf verwijdert! Verwijderde items worden na 14 dagen permanent verwijderd in Office 365. Daarna ben je ze echt kwijt.

Medewerker vertrekt, e-mailbox verwijderd?

Het overkomt je maar 1 keer. Een medewerker vertrekt en verwijdert al zijn of haar e-mails. Opzet of niet, feit blijft dat de verstuurde en ontvangen e-mails niet meer terug te halen zijn. Refereert een klant aan gemaakte afspraken met de vertrokken medewerker, dan kun je dit niet meer traceren. Erg vervelend en op zo’n moment is een backup oplossing toch wel erg gewenst.

Voorkom verloren productiviteit en hoge IT kosten

Als je geen goede backup voorziening hebt ingesteld, duurt het terughalen van de data minimaal 6 uren aan inspanning en veel technische kennis. Behalve de verloren productiviteit en IT kosten, is dit vaak nog duurder dan Fieber Email Backup voor een heel jaar! Je betaalt slechts € 2,70 per gebruiker per maand en dan heb je het op en top geregeld. Verloren bestanden haal je gemakkelijk terug.

Ongelimiteerde backup

Met Fieber E-mail Backup betaal je één vast bedrag per mailbox. Ongeacht de grootte ervan. Bestaat je mailbox uit 1, 20 of 200 GB? Het bedrag blijft altijd € 2,70 per gebruiker.

Sharepoint en OneDrive Backup

Maak je gebruik van Sharepoint of OneDrive? Ook deze software staat in de cloud, maar ook hier wordt niet automatisch een backup van gemaakt. Voor €2,70 extra per maand heb je ook deze data veilig gesteld met Sharepoint en OneDrive Backup. Toch per ongeluk een bestand verwijderd? Met 1 klik zet je óf de hele backup terug, óf enkel het verwijderde bestand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Fieber

Fieber

http://www.fieber.nl

Fieber is zakelijk internet, telefonie en clouddiensten leverancier. Grote oplossingen voor kleine ondernemingen! Fieber is anders dan andere ICT providers. We willen verrassen met gebruiksgemak, een uitstekende service en de mogelijkheid om als klant zoveel mogelijk zelf te regelen. Verrassen, versimpelen en zelf regelen staan dus voorop.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief