Expand Online (part of Dept) lanceert branding campagne op Xing

ROTTERDAM – 12 maart 2018 – Expand Online (part of Dept) rolt een internationale videocampagne uit op Xing, het grootste zakelijke netwerk van Duitsland.

Het nog steeds groeiende Xing is in Duitsland een belangrijke tegenhanger van LinkedIn. Zo maken er in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al meer dan twaalf miljoen mensen gebruik van het netwerk, terwijl het gebruikersaantal van LinkedIn blijft steken op negen miljoen.

“Globaal denken is belangrijk, maar de lokale markt is even belangrijk”, aldus Robert Verbeek, online marketing consultant bij Expand Online. “Omdat we voor deze internationale campagne ook onze oosterburen wilden targeten, was Xing een must. Als je een zakelijke insteek hebt kun je op Xing professionals bereiken die je niet op LinkedIn zou kunnen bereiken”.

De branding campagne is opgezet voor een van de grootste online betalingsproviders wereldwijd, waarbij gebruik wordt gemaakt van native video. “Verder biedt Xing ook andere uitkomsten die gunstig kunnen zijn”, voegt Robert toe. “In vergelijking met LinkedIn gebruikers klikt men bij een video op Xing ruim drie keer vaker door naar de website. Op het gebied van engagement is dat ontzettend interessant”.

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 750 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Expand Online

Expand Online

http://www.expandonline.nl

Online marketing vormt een essentieel onderdeel van iedere moderne marketing strategie. Expand Online biedt diverse value-for-money online marketing diensten, zoals Google AdWords,eWervingZoekmachine Optimalisatie (SEO) en Social Media adverteren.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief