Dutch Search Awards: tien nominaties voor Expand Online

Dutch Search Awards: tien nominaties voor Expand Online

De shortlist van de genomineerden voor de Dutch Search Awards 2017 is gisteren bekend gemaakt. Online marketing bureau Expand Online (part of Dept) maakt in maar liefst negen categorieën kans op een award. Naast zeven nominaties in de campagne categorieën, maakt het bureau ook kans op awards in de categorieën Best agency large, Beste SEO software en Beste ppc management software.

 

In de categorie ‘Beste SEO campagne’ heeft Expand Online twee nominaties. Zowel Rituals als film.nl zijn genomineerd. Ook de twee cases van Arla zijn genomineerd: Arla Skyr voor ‘Beste branding campagne’ en Arla Lactofree in de categorie ‘Beste display campagne’. Daarnaast is Miss Etam in de running om te winnen in de groep ‘Beste gebruik van Search in Retail’, MyJewellery in ‘Beste social advertising campagne’ en Justdiggit in ‘Beste low budget campagne’.

 

Net als in 2016 is Expand Online genomineerd voor ‘Beste agency large’, maar daarbij komen nog twee nominaties, namelijk voor de E-mail List Importer (ELI) tool in de categorie ‘Beste ppc management software’ en de Security Suite in ‘Beste SEO software’. In deze categorieën mag het publiek stemmen op de favoriete genomineerden.

 

Willem Blom, oprichter van Expand Online (part of Dept), is trots op de nominaties: “De 10 nominaties voelen als een prachtige erkenning van ons werk. Super om te zien dat onze focus op innovatie en iedere dag een stapje beter presteren in de markt gezien wordt.”

Over Dutch Search Awards

Een primeur in Nederland op het gebied van erkenning en waardering in het search-landschap. Excellentie in de Nederlandse search marketing wordt in de spotlights gezet; voor search agencies en professionals is dit dé kans om hun beste werkzaamheden en oplossingen te laten zien. De uitreiking van de awards vindt plaats op 23 november in B. Amsterdam. Meer informatie over de awards: https://dutchsearchawards.nl/


Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief