De opkomst van de e-sigaret

Ben je een roker, verslaafd aan je sigaretje en wil je graag stoppen? Buiten in de kou een sigaretje opsteken hoeft niet meer, want er is een oplossing. Tegenwoordig kun je een e-sigaret ‘opsteken’. Er zullen vast en zeker mensen zijn die met weemoed terug denken aan die ‘goede oude tijd’ van het heerlijk opsteken van dat sigaretje tijdens een drukke werkdag. Niettemin is de e-sigaret een gezonde ontwikkeling gebleken. Althans, het is een stuk minder ongezond dan de gewone tabakssigaret.

Ontwikkeling
De nieuwere exemplaren e-sigaretten worden ook steeds beter. De e-sigaret komt misschien soms nog negatief in het nieuws, omdat sommige exemplaren schadelijk zouden zijn voor de gezondheid. Daar zal binnen afzienbare tijd wel verandering in komen, want veel fabrikanten zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een alsmaar gezondere variant en deze ontwikkeling zal niet stoppen. Uiteraard kun je het beste helemaal niet roken. Of dat nu een e-sigaret is of een gewone tabaksvariant. Wel kan worden gesteld dat een e-sigaret een gezondere variant is.

Kosten
In vergelijking met een conventionele tabakssigaret is een e-sigaret ook nog eens goedkoper. Pakjes sigaretten zijn tegenwoordig behoorlijk duur. Een e-sigaret is alleen qua aanschaf duur. De prijzen van elektrische sigaretten lopen hiernaast sterk uiteen. Je hebt elektrische sigaretten voor een paar tientjes, terwijl je ook exemplaren hebt die een paar honderd euro kosten. Het is maar net wat je budget is. Beginners kiezen meestal voor een goedkopere variant. Dit is veelal een starterskit van ongeveer vijftig euro.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Erik Overheer

http://www.esigaretervaring.nl

Esigaretervaring.nl is de website met informatie, tips en advies voor elektrische sigaretten.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief