Buzzpeil Peiling 15 juli 2012

Buzzpeil Peiling 15 juli 2012

PVV heeft weg omhoog gevonden, VVD en SP verliezen licht.

De Buzzpeil social media opiniepeiling van deze week laat zien dat de PVV een forse sprong richting de VVD en SP maakt. In deze peiling wint de PVV 3 zetels en komt op 21, de VVD verliest er 1 en heeft 32 zetels, de SP verliest een zetel en zakt naar 31 zetels.

Kleine verschuivingen CDA, PvdA en ChristenUnie

De peiling van deze week laat verder geen grote verschuivingen zien. Het CDA verliest deze week 1 zetel en komt uit op 13 zetels, de PvdA wint er 1 en komt op 21.

Partij voor de Dieren groter dan GroenLinks

De Partij voor de Dieren groeit naar 5 zetels en is hiermee voor het eerst groter dan GroenLinks. Sinds de oprichting van GroenLinks heeft deze partij er met 4 zetels niet zo slecht voor gestaan.

D66 stabiel

De aanhang van D66 blijkt al een tijd stabiel. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden kan D66 rekenen op 16 zetels.

Wekelijkse opiniepeiling op basis van social media

Door te luisteren naar wat er op internet ‘gezegd’ wordt over politieke partijen genereert Buzzpeil wekelijks een opiniepeiling. Buzzpeil bevraagt geen mensen, zoals andere opiniepeilers dat doen.

Over Buzzpeil

Buzzpeil is een volledig onafhankelijk initiatief van Bureau Spraakwater.Bureau Spraakwater richt zich op het versterken van het publieke debat. Dit gebeurt door het geven van debattraining, het organiseren van debatten en het verzorgen van debatworkshops.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

kevin

http://www.bureauspraakwater.nl

Bureau  Spraakwater richt zich op het versterken van het publieke debat. Dit gebeurt  door het geven van debattraining, het organiseren van debatten en het  verzorgen van debatworkshops.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief