Bidons bedrukken als sportief relatiegeschenk

De keuze van geschikte relatiegeschenken voor uw relaties of medewerkers is afhankelijk van meerdere aspecten, zoals het budget, de hoeveelheid, praktische aspecten, maar ook belangrijk is het imago van uw bedrijf of de boodschap die u over wilt brengen en de doelgroep. Over deze laatste aspecten willen we het hebben aan de hand van een case study over bidons bedrukken.

Bidons bedrukken is natuurlijk erg geschikt als u b.v. een sport- of een hieraan verwant bedrijf vertegenwoordigd. Zo kunt u dit relatiegeschenk gebruiken voor klantbinding en de kans vergroten dat de klant ook de volgende keer bij u terugkomt. Ook als uw bedrijf of organisatie doet aan sponsoring van sportactiviteiten of b.v. een sportieve dag organiseert zijn bedrukte bidons erg gepast als geschenk. Of misschien wilt u met uw relatiegeschenk juist de sportiviteit van uw relaties vergroten.
Ook als uw bedrijf veel te maken heeft met water, is deze waterdrager uiteraard een goed idee en zo zijn er nog wel wat links te leggen. Houd hierbij echter ook de doelgroep voor ogen. Het is immers bij relatiegeschenken ook essentieel dat ze daadwerkelijk ook gebruikt worden, daar anders het doel van het kado niet bereikt wordt: klantenbinding en naamsbekendheid.

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan dertig jaar een begrip op het gebied van promotieartikelen. Van een eenvoudige plastic pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad bestelbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatief goede bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via de webshop of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze grote collectie niet kiezen? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief